Opening Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Woerden

Op 12 april opent Van Kooten Tuin & Buiten Leven met gepaste trots een gloednieuwe vestiging in Woerden, midden in het Groene Hart.

04 April 2021

Aan de Barwoutswaarder 13E vind je een ruime keuze aan prachtige buitenverblijven: op de begane grond staat de nieuwste collectie veranda’s en tuinkamers opgesteld, en op de eerste verdieping tref je onze mooiste luxe douglas modellen. Ook ontdek je in deze nieuwe showroom een breed assortiment aan accessoires, zodat je je buitenverblijf helemaal volgens de laatste trends kunt decoreren. En uiteraard staan ook in deze showroom onze ervaren verkoopadviseurs voor je klaar, om je van het beste tuinadvies te voorzien.

Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden

In deze onvoorspelbare tijden merken we bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven dat steeds meer klanten gaan voor veilig en vertrouwd en kiezen voor het investeren in hun eigen leefomgeving. Of het nu gaat om een buitenverblijf om de alledaagse stress even te vergeten, of om een ruim tuinkantoor waar volledig op het werk geconcentreerd kan worden, bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven bieden we altijd een passende oplossing. Zowel oude als nieuwe klanten zijn bekend met onze deskundigheid en uitstekende service en weten dat ze bij ons aan het juiste adres zijn voor de ideale tuinbeleving. Nu het aantal klanten en het aantal bezoeken aan onze showrooms zeer rap stijgt, was het uitbreiden van het aantal showrooms dan ook meer dan wenselijk. Met onze nieuwe locatie in Woerden is er altijd een Van Kooten Tuin & Buiten-vestiging bij jou in de buurt en kunnen onze experts je nog beter van dienst zijn!

Historie

Van Kooten Tuin & Buiten Leven is opgericht in 2004 en sindsdien uitgegroeid tot dé expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven. Met vestigingen in Numansdorp, Strijen, Hoofddorp, Velp, Veldhoven, Amersfoort en Wommelgem (BE) voorzien we klanten in heel Nederland en België in al hun tuinwensen. Met de opening van onze achtste showroom zijn we nog beter bereikbaar. Het vinden van het perfecte buitenverblijf was nog nooit zo eenvoudig. Onze showrooms zijn zes dagen per week geopend, ma. t/m vr. van 8.30-17.30 uur en za. van 9.00-16.00 uur.

Wil je langskomen in Woerden, of in een van onze andere vestigingen? Via www.vankootentuinenbuitenleven.nl maak je eenvoudig een afspraak. Graag tot ziens bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven!

Reacties