Foto: 000Sandra/nieuw-beeld-balkonbar-balkon-bar-tafel-zomer-relaxen.jpg

Meer ruimte op je balkon met de BALKONBAR

Iedereen die een (klein) balkon heeft, loopt tegen hetzelfde probleem aan. Je hebt eigenlijk altijd nét te weinig ruimte.

Sandra van Koningshoven

credits foto boven: Amresh Jokhoe 

Vooral als je met meer mensen tegelijk lekker buiten wil zijn. ‘Maar’, dachten Arjen Spijkerman en Daan Meijners, ‘problemen zijn er om opgelost te worden’. En bedachten een superhandig product: de BALKONBAR. Een uniek, sociaal en duurzaam product van Hollandse bodem, waarmee je het maximale uit je balkon haalt.

Voor wie is de BALKONBAR?

Als je in een appartement woont met balkon of dakterras en graag meer ruimte wil, dan is de BALKONBAR uitermate geschikt voor jou. Hij kan namelijk op bijna elke balkonbalustrade bevestigd worden. Hij is verkrijgbaar voor rechthoekige en ronde relingen en natuurlijk in verschillende maten.

Hoe gebruik je de BALKONBAR?

Allereerst natuurlijk als bar. Zie je het al voor je? Het is een prachtige zonnige dag, je komt thuis van je werk en je hebt zin in een gezellige vrij-mi-bo op je balkon met wat vrienden. Je hebt alleen altijd ruimte tekort. Met de BALKONBAR is dat probleem opgelost. Want doordat hij eenvoudig bevestigd wordt op de reling van je balkon, hou je meer dan genoeg ruimte over voor je vrienden. En zij kunnen hun hapjes en drankjes er gemakkelijk op kwijt.

Een avondje tafelen op je balkon met je geliefde of beste vriend(in) wordt ook een stuk leuker als je de BALKONBAR gezellig maakt met mooie kaarsen, tapas en een flesje koele Chardonnay.

En als vensterbank doet de BALKONBAR het ook uitstekend. Zet hem vol met je favoriete bloemen en planten. Of wat dacht je van een selectie verse kruiden? Je kat zal natuurlijk ook blij zijn met een plekje in de zon op de BALKONBAR.

Hoe hang je hem op?

Waar koop ik de BALKONBAR?

Na het lezen van dit artikel moet je het met ons eens zijn… je balkon is pas écht compleet met de BALKONBAR. Al vanaf € 67,50 heb jij er al één in huis.

De BARMANNEN!

Mogen wij aan je voorstellen: Arjen Spijkerman en Daan Meijners. De mannen achter de BALKONBAR. Allebei hebben ze een passie voor het stadsleven, maar zijn ook graag buiten. Sinds 2015 produceren Arjen en Daan de BALKONBAR vanuit Amsterdam en werken samen met Sociale Werkplaatsen.

Reacties