Foto: press_2013/mason-mini-garden-1.jpg

Mason Mini Garden: tuin in pot

Mini tuin, maxi effect (of fun).

Dit is leuk voor mensen die denken geen groene vingers te hebben, maar wél van groen in huis houden. Want met Mason Mini Gardens kan iedereen tuinieren, overal en altijd; ook nu in de winter. In een mooie pot gaan natuurlijk echte plantjes, maar dan komt het: leef je uit met allerlei miniatuur accessoires. Stoeltjes, tafeltjes, tuinhekjes, bruggetjes, vogelhuisjes, een romantisch rozenboogje en siersteentjes. En creëer zo een compleet mini-tuintje, gewoon binnen. Klein maar fijn!

Mini is altijd leuk. Zo vertederend als jonge dieren altijd zijn, zo schattig zijn ook de spulletjes van Mason Mini Gardens. Het maken van zo’n groen kunstwerkje is natuurlijk vooral leuk om te doen, maar daarnaast zal het iedereen die op bezoek komt positief opvallen. Deze mini tuintjes hebben nu eenmaal een maxi uitstraling. Dit seizoen binnen in huis, maar straks natuurlijk ook op de tuintafel, terras of balkon.

Droomtuin

Het buitenleven naar binnen halen. Het idee is eenvoudig. En de praktijk gelukkig ook. Want op de website staat alles wat nodig is om van je persoonlijke mini tuintje een droomtuin te maken. Van potten tot kiezelsteentjes, maar ook allerlei miniatuur stoeltjes, sierlijke tuinhekjes, bruggetjes en nog veel meer. Zélfs mini-tuingereedschap voor het onderhoud.

Mason Mini Garden

Echte plantjes

Romantisch, strak of sprookjesachtig? Een kwestie van miniplantjes kiezen op de miniplanten afdeling in het tuincentrum en dan decoreren met de juiste accessoires van Mason Mini Gardens. In een pot van zo’n 40 cm doorsnede gaan circa 8 mini plantjes. Leid bijvoorbeeld wat klimplantjes omhoog tegen het rozenboogje, leg een tuinpad aan met kiezeltjes of mos en zet daar een bruggetje overheen. Maak je unieke siertuintje compleet met een klein terrasje met zitmeubeltjes, mini potterie en plaats een hekje of kleine coniferen om je tuintje.

Mason Mini Garden

Trend Mini-tuintjes zijn een ware rage in Amerika en naar Nederland gehaald door Sonja Pouw, tuinierster in hart en nieren. Om ook in de winter lekker te kunnen blijven tuinieren, maakt ze kleine siertuintjes met echte plantjes. Inmiddels deelt ze haar hobby met veel andere tuinliefhebbers. Met haar Mason Mini Gardens maakt ze met decoratieve miniatuur tuinaccessoires, (poppenhuis)meubeltjes en miniatuur tuingereedschap de trend van het mini-tuinieren nu voor iedereen mogelijk.

Advies verkoopprijs: vanaf € 1,-.

Meer informatie: www.masonminigardens.nl

Publicatiedatum: 28 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
lee.segers

Ondanks dat ik bij de Intratuin werk, heb ik toch niet zulke groen vingers. Toch is dit een mooie en vooral leuke mogelijkheid om groen in huis te hebben. Met iets leuks en kleins in je potten om het leuk te maken en iedere keer weer iets nieuws te creëren, zorgt dit er ook voor om je aandacht op de plantjes te houden. Dus klein en magisch tuintje in een potje, erg leuk en gezellig.

10 jaar geleden