Foto: press_2013//loungeset-stoel-fonq-gekleurd-tuinartikel-tuin-trend.jpg

Gekleurde tuinartikelen populair bij fonq.nl

Kleur nu meer dan ooit de tuintrend. Kwart van de tuinartikelen bij fonq.nl bevat felle kleur.

Kleur nu meer dan ooit de tuintrend. Kwart van de tuinartikelen bij fonq.nl bevat felle kleur.

 

De gemiddelde Nederlander neemt voor zijn tuin niet langer genoegen met een goed gemaaid gazon en een waterpas gelegd terras. Nee, ook van onze tuin willen we iets bijzonders maken! De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van het huis en vormt een belangrijk onderdeel van onze leefomgeving. Zo ontstaat steeds meer vraag naar bijzondere producten voor in de tuin, wat resulteert in een trend van opvallende en kleurrijke tuinmeubelen en buitenaccessoires.

Gekleurde tuinartikelen populair bij fonq.nl

Het huidige tuinassortiment van fonq.nl bevestigt dat kleur nu meer dan ooit de tuintrend is! Een kwart van de ruim 5000 tuinartikelen dat verkrijgbaar is bij fonq.nl, bestaande uit o.a. tuinmeubelen, loungesets, buitenaccessoires, parasols en barbecues, bevat een felle kleur. Van het assortiment tuinstoelen is zelfs ruim 40 procent felgekleurd. Daarnaast heeft bijvoorbeeld het barbecue-merk Barbecook voor één van haar meest verkochte modellen vier Limited Edition exemplaren uitgebracht; uiteraard in vier zomerse kleuren!

Extravagante designmeubelen voor buiten

Naast kleur zien we steeds meer design voor in de tuin. Want alles wat binnen kan, willen we ook buiten! Mooie designmeubelen mogen daarom in de tuin niet ontbrengen. Om in deze opkomende behoefte van de consument te kunnen voorzien, heeft fonq.nl onlangs het merk Mal aan haar assortiment toegevoegd. De collectie bestaat uit de '1956 Loungestoel': een eerbetoon aan de wereldberoemde stoel uit de jaren ’50 van designiconen Charles en Ray Eames. Verkrijgbaar in zeven kleuren past dit ontwerp perfect binnen het Happy Garden-thema. Met de 2,25 meter hoge ‘Lummel Lamp’ maak je vervolgens de tuin helemaal bijzonder!

Daarnaast is de 'Flux Chair', ontworpen door Douwe Jacobs en Tom Schouten, een voorbeeld van een bijzonder outdoor designproduct. In tien seconden tover je de Flux Chair van een envelop in een mooie designstoel!

Alledaagse tuinaccessoires in vrolijke kleurtjes

Naast de grote tuinmeubelen gaan ook de kleine tuinaccessoires mee in de Happy Garden-trend. Zo is de Xala Lungo Gieter, verkrijgbaar in zeven kleuren, dé hit van deze zomer. Niet alleen de kleur maakt de Xala Lungo anders dan andere gieters; ook het mooie ontwerp resulteert in een bijzonder product. Of neem de gekleurde muurhaspel van ZEE. Het strakke design en de frisse kleuren zorgen ervoor dat alledaagse tuinaccessoires niet alleen handig zijn om te hebben. Ze zijn ook een kleurrijke verrijking van de tuin!

Meer informatie: www.fonq.nl

Publicatiedatum: 11 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties