Brievenbussen

Een ruim assortiment brievenbussen van diverse merken zoals Allux, Bobi, Safepost, Stoer en beton. Niet alleen in de webshop maar ook in showroom.

Ruim assortiment brievenbussen

Een ruim assortiment brievenbussen van diverse merken zoals Allux, Bobi, Safepost, Stoer en beton. Niet alleen in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Tientallen brievenbussen zowel wandbrievenbussen als vrijstaande brievnbussen van vele materialen zoals roestvrijstaal, koper, aluminium en beton. Bezoek onze showroom of bestel direct vanuit uw luie stoel in onze complete webshop: www.tuinextra.nl/brievenbussen/ 

Profielfoto van TuinExtra
TuinExtra
Gasthuisstraat 103, 5171 GE Kaatsheuvel
Meer van TuinExtra Bekijk alle

Il Fanale buitenlampen

IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porcelein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. Het verlichtingsarmatuur wordt als het gereed is verouderd zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Het assortiment van Il Fanale bestaat uit buitenlampen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Prachtige lantaarnpalen tot wel 5 meter hoog. De koperen verlichting van Il Fanale voor een mooie landelijke uitstraling.

TuinExtra