Tuinhuizenspecialist

Terras-Sjop.nl is een van Nederlands en Belgisch grootste online tuinhuizen specialist met meer dan 10 jaar ervaring!

Terras-Sjop.nl de Nederland en Belgische online tuinhuizen specialist!

Op zoek naar een tuinhuis, carport, garage, overkapping of prieel? Bij Terras-Sjop.nl bent u aan het juiste adres door onze jarenlange ervaring en het ruime assortiment tuinhuizen welke wij u kunnen aanbieden. Ook kunt u geheel vrijblijvend u wensen doorgeven voor een opbergruimte op maat.


Een aantal punten staan bij ons hoog in het vaandel zoals, kwaliteit, vertrouwen, ecologisch en duurzaam.


Kwaliteit ...dankzij de vakkundige verwerking bent u er zeker van dat onze producten probleemloos en betrouwbaar functioneren. Hierdoor kunnen wij u bij de meeste van onze producten 5 jaar garantie op alle houten onderdelen geven.


Vertrouwen ...kunt u stellen in onze jarenlange productervaring! Om u de kwaliteit te leveren die u verwacht, laten wij vrijwillig regelmatig TÜV-controles op de meeste producten en onze werkplek uitvoeren. De als zodanig gemarkeerde producten voldoen dus gegarandeerd aan de strenge TÜV-eisen.


Duurzaam... FSC staat voor ecologisch duurzaam en verantwoord bosbeheer volgens de strenge normen van de FSC. Terras-Sjop werkt merkt met FSC-gecertificeerd hout en derhalve bieden wij gecertificeerde producten aan.


Ecologisch... Het bos is een ecosysteem waar elke ingreep meer dan één gevolg heeft. Even talrijk zijn dan ook de taken van de PEFC. Het doel: documentatie en verbetering van duurzaam bosbeheer. Met normen die rekening houden met ecologische, economische en sociale aspecten.

Door met een eigen montageteam te werken kunnen we tegen zeer scherpe prijzen uw tuinhuis komen monteren door geheel Nederland en België!