string(1) "b"
Profielfoto van Terras-Sjop.nl

Terras-Sjop.nl

De Grift 1, 7711 EP NIEUWLEUSEN

Over ons

Maak uw terras en tuin compleet met Terras-Sjop. We bieden u een ruim, kwalitatief en breed assortiment aan van verschillende bekende merken!

Voor het compleet maken van tuin of terras ben je bij Terras-Sjop aan het goede adres. We bieden een ruim, kwalitatief en breed assortiment aan van verschillende bekende merken!
Met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbranche waarvan de laatste jaren ook online, mogen wij ons inmiddels specialist noemen op dit gebied.

Terras-Sjop.nl heeft klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan! Wij willen graag dat onze klanten vertrouwen hebben in onze webwinkel en tevreden zijn over de service die we bieden, zodat wij vol overtuiging kunnen zeggen dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op de manier waarop ze door ons geholpen zijn. Daarom kunnen een groot deel van onze producten ook "life" bekeken en getest worden in onze showroom.
Wil je hier een afspraak over maken of zijn er andere vragen of adviezen nodig dan zijn we hiervoor bereikbaar via e-mail, telefoon en de chatfunctie op onze website.

Alles nog even op een rij:

Specialisten met veel productkennis
Bestelling afhalen
Gratis bezoring in Nederland en België!
Klantenservice staat voor je klaar
Veilig betalen
Makkelijk artikelen vergelijken
Gecertificeerde webshop