Foto: /261741.jpeg

Luxe lodge brengt genot in de tuin

Luxueus genieten van het buitenleven in de eigen tuin. Dat kan met een houten onderkomen van het bedrijf Four Seasons Lodge uit Kollum.

Luxueus genieten van het buitenleven in de eigen tuin. Dat kan met een houten onderkomen van het bedrijf Four Seasons Lodge uit Kollum.

In de zogenaamde lodge is plaats voor onder andere een jacuzzi, sauna, bar en loungemeubelen. De lodge is gemaakt van robuuste, natuurlijke materialen en past bij iedere woning en elke tuin. De beurs Huis & Tuin in Leeuwarden heeft de primeur met een showmodel.

 

„Lekker relaxen in de achtertuin met alle luxe die men zich wenst. Dat is de bedoeling van ons innovatieve en ecologische buitenverblijf. Zoals het buitenleven bedoeld is, is dan ook onze slogan”, zegt eigenaar Harry Kloosterman van Four Seasons Lodge. De massieve wanden van het onderkomen bestaan uit red cedar, lariks balken en gegalvaniseerde staalmatten gevuld met natuursteen. Het geheel is afgewerkt met een hardstenen dekplaat. De ondergrond kan bestaan uit klinkers, natuursteen of vlonders. Op het groene dak groeit sedum. De afmetingen van de lodge zijn variabel. Het basismodel begint bij 4 x 4 meter en is uit te breiden met elementen van 1,80 meter. Afhankelijk van de grootte kan de lodge worden ingericht met verschillende luxe voorzieningen.

„De lodge is bedoeld voor ontspanning gedurende het hele jaar. Het showmodel heeft dan ook een jacuzzi, loungeset en een bar. Maar we kunnen de lodge ook uitbreiden met bijvoorbeeld een buitenkeuken, buitendouche of zwembad.” 

Publicatiedatum: 28 februari 2011

Reacties