Warm op het terras met Sunwood buitenhaarden

Terrasjesweer is aangebroken! Tijd om het tuinmeubilair buiten te zetten en met een druk op de knop de buitenhaard of vuurtafel aan te steken.

Warm op het terras met Sunwood buitenhaarden

Terrasjesweer is aangebroken! Tijd om het tuinmeubilair buiten te zetten en met een druk op de knop de buitenhaard of vuurtafel aan te steken. Geniet van de heldere sterrenhemel terwijl je comfortabel vertoeft naast een warm en speels vlammenspel onder het genot van een hapje en drankje. Light up your life with Sunwood!

Kies ik voor een (mobiele) buitenhaard, vuurtafel of maatwerk?

Bij Sunwood zijn de mogelijkheden ontelbaar. Onze buitenhaarden zijn beschikbaar in iedere kleur die je maar kunt bedenken. Daarnaast steken we graag de handen in het vuur om onze klanten te voorzien van het mooiste maatwerk. Ontdek de mogelijkheden op onze website.

100% Vervaardigd in Nederland

Bij Sunwood kiezen wij voor kwaliteit en design, en daar zijn wij trots op. Al onze buitenhaarden en vuurtafels worden volledig vervaardigd in Nederland. Powered by ons vakkundige team in onze fabriek nabij Rotterdam.

Neem contact op

Weet je nog steeds niet precies wat voor soort haard bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!

ga naar www.sunwood.nl of bel 010 521 1325