Vier de herfst met de Sunwood buitenhaarden en vuurtafels

Geniet van een sfeervolle herfst met onze buitenhaarden en vuurtafels. 100% Made in Holland

Vier de herfst met de Sunwood buitenhaarden en vuurtafels

Herfst is een van de mooiste seizoenen om optimaal te genieten van de prachtige kleuren die dit seizoen te bieden heeft. Laat het geen toeval zijn... want de speelse vlammen van onze buitenhaarden en vuurtafels sluiten hier perfect op aan. De warm-oranje gloed en de gezellige ambiance van het vuur matchen perfect met de herfstige bladeren. Waar wacht je nog op? Bestel jouw (mobiele) buitenhaard of vuurtafel via onze website.

Aangename sfeer in de buitenruimte tijdens koudere dagen

Vooral tijdens de herfst kan het buiten fris aanvoelen. Toch is het seizoen te mooi om voorbij te laten gaan door alsmaar binnen te zitten. Bij Sunwood adviseren we dan ook het binnen mee te nemen naar buiten. Kleed je terrasoverkapping of zitplek in de tuin warm aan met wat dekentjes, kussens en mooie verlichting. Daarnaast zal onze vuurtafel of buitenhaard zorgen voor de rest van de sfeer. Beat chilly days with Sunwood!

100% Vervaardigd in Nederland

Bij Sunwood kiezen wij voor kwaliteit en design, en daar zijn wij trots op. Al onze buitenhaarden en vuurtafels worden volledig vervaardigd in Nederland. Powered by ons vakkundige team in onze fabriek nabij Rotterdam.

Neem contact op

Weet je nog steeds niet precies wat voor soort haard bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!

ga naar www.sunwood.nl, e-mail verkoop@sunwood.nl of bel 010 521 1325