Marino Cortenstaal Buitenhaard

Limited release 2017. Nederlands ontwerp en fabrikaat. Weten waarom je deze industriële Marino buitenhaard in cortenstaal moet hebben? Klik hier!

De perfecte toevoeging aan elke industriële buitenruimte

Het stoere en industriële uiterlijk van de Marino buitenhaard in cortenstaal is het puntje op de i voor jouw buitenruimte. Dit product zorgt voor dezelfde warmte en gezelligheid als de standaard buitenhaard. Maar als je echt op zoek bent naar iets compleet unieks, is cortenstaal zeker iets voor jou.

Stoer, robuust en uniek design buitenhaard

Tijd maakt deze haard alleen maar beter. De natuurlijk oxiderende afwerking voorziet elk toestel van een uniek uiterlijk. Daarnaast is de rood-bruine roestkleur van de buitenhaard een echte statement voor iedere tuin of terras.

Nooit meer opnieuw schilderen

Geniet van het haardvuur terwijl de natuur het werk doet. Cortenstaal vereist namelijk geen onderhoud. De aanschaf van een weerbestendige hoes voor deze buitenhaard is dus ook niet nodig.

Geschikt voor de horeca en voor thuis

Deze buitenhaard is geschikt voor gebruik in de horeca. De comfortabele warmte en aantrekkingskracht van het haardvuur garanderen een vol terras, zelfs tijdens koelere avonden.

Bovendien past deze haard ook in jouw eigen tuin aan huis. Één gasfles voorziet uren van warmte en gezelligheid. Verder is de Sunwood Marino één van de veiligste producten in zijn klasse.

Limited Release 2017: SOLD OUT

Onze 2017 limited release is volledig uitverkocht. Had je ook deze Cortenstaal buitenhaard gewild? Houd onze website in de gaten en get one in 2018.