Midnight Sky Buitenhaard 2017

De limited edition buitenhaard van winter 2017: Sunwood® Marino Midnight Sky. Verkocht in meer dan 35 landen wereldwijd. Nederlands ontwerp en fabrikaat.

Limited edition 2017

Val op tijdens de wintermaanden met deze speciale limited edition van de Marino: Midnight Sky buitenhaard. Wij hebben slechts 24 stuks gemaakt van deze haard, dus wees er snel bij.

Geïnspireerd door de winter

De Marino Midnight Sky representeert al het moois uit de wintermaanden. Denk hierbij aan een heldere sterrenhemel, een glinsterend laagje vorst of sneeuwvlokjes die tijdens een donkere winteravond uit de lucht vallen. De metallic flake afwerking van dit product geeft je de meest ultieme wintervibes. Daarnaast heeft de buitenhaard een heel lichte structuur, een matte look en is antraciet (zwart) van kleur.

Geschikt voor de horeca en bij u thuis

De Marino buitenhaard is geschikt voor gebruik in de horeca. De comfortabele warmte en aantrekkingskracht van het haardvuur garanderen een vol terras, zelfs tijdens koelere avonden. Bovendien past deze haard ook in jouw eigen tuin aan huis. Één gasfles voorziet uren van warmte en gezelligheid. Verder is de Sunwood Marino één van de veiligste producten in zijn klasse.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze buitenhaarden bezoek ook eens onze website: www.sunwood.nl.