Partner

Reny kachels

Specialist in houtkachels en houthaarden. RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

MEER TONEN

RENY Terraskachel Quaruba

Oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal, model QUARUBA.  

Terras houtkachel QUARUBA

Het model QUARUBA is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 (in deur) tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel
en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Meer informatie

Voor de technische specifiacties en maatschetsen klik hier

Voor meer informatie over deskundige dealers bij u in de buurt, klik hier.

meer van deze professional

RENY klassiek hoek houthaard

Houtgestookte inzethaard klassiek hoek van RENY.

RENY Retro Speksteen Houtkachel

De RETRO speksteen vrijstaande houtkachel van RENY

RENY Terraskachel Piquia

Compacte terras-houtkachel voor buiten, model Piquia.

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.