Partner

Reny kachels

Specialist in houtkachels en houthaarden. RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Reny kachels

RENY Terraskachel Quaruba

Oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal, model QUARUBA.  

Terras houtkachel QUARUBA

Het model QUARUBA is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 (in deur) tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel
en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Meer informatie

Voor de technische specifiacties en maatschetsen klik hier

Voor meer informatie over deskundige dealers bij u in de buurt, klik hier.

Meer lezen over
'RENY Terraskachel Quaruba'?

meer van deze professional

RENY Noest Houtkachel

Een vrijstaande houtkachel van Reny, model NOEST. 

RENY Terraskachel Bijuga

Stijlvolle terras houtkachel van Cor-Ten staal, model B...

RENY GRATIS STARTPAKKET T.W.V. €100,-

Bij aankoop van een RENY houtkachel, houthaard of terra...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.