string(1) "p"
Profielfoto van Van Rossum kachels
Van Rossum kachels
Waterstraat 7F, 6658 AA Beneden-Leeuwen
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Reny Bijuga terraskachel

Reny Bijuga is ontworpen door atelier Knip. Deze robuuste Cor-Ten stalen tuinkachel kunt u makkelijk verplaatsen door zijn wielen en handvat.

Reny Bijuga

De Bijuga van Reny is een stoere robuuste terraskachel ontworpen door atelier Rene Knip. Het robuuste Cor-Ten staal gecombineerd met Merbau details geven de tuinkachel een bijzondere uitstraling. Dankzij het geïntegreerde handvat en de wielen kunt u de tuinkachel eenvoudig verplaatsen. Zo kunt u altijd en overal genieten van de warmte en sfeer van een echt houtvuur. Dankzij de unieke eigenschappen om milieuvriendelijk, efficiënt en sfeervol te verwarmen is dit mogelijk zonder dat uw omgeving er last van heeft. Het gesloten verbrandingssysteem zorgt voor lagere emissiewaarden en een hoger rendement. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te ontspannen.

Robuuste constructie

De constructie van de Bijuga is opgebouwd uit Cor-Ten staal. Het Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder, uniek, warm en continu veranderend effect op de tuinkachel. In een afwisselend droge en natte omgeving vormt zich de zogenaamde ‘Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken.

Schoon Glas Injectie Systeem (SGI)

Het schoon glas systeem werd door RENY als eerste fabrikant geïntroduceerd. De tuinkachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel. Reny garandeert u een 100% kwaliteitsproduct. RENY geeft daarom twee jaar garantie op deze tuinkachel.