Profielfoto van Van Rossum kachels

Van Rossum kachels

Waterstraat 7f, 6658 AA Beneden-Leeuwen

Over ons

De kachels die Van Rossum Kachels levert kenmerken zich door een hoog rendement, schone verbranding, lage uitstoot en een lange levensduur. U vindt bij ons ook een grote collectie openhaard accessoires.

Van Rossum Kachels kachelspecialist

Al 24 jaar is Van Rossum Kachels is dé kachelspecialist op het gebied van houtkachels, haarden, rookgasafvoer en kachelreparatie

Houtkachels & Haarden

Van Rossum Kachels beschikt over 24 jaar ervaring en heeft de deskundigheid om de volledige installatie en aanleg in eigen beheer te doen. Je hebt dus één aanspreekpunt. Ook na aankoop kun je het onderhoud en reparatie van je houtkachel met een gerust hart aan ons overlaten. Door goede voorlichting, scherpe prijzen, vakkundige installatie en een uitstekende service en garantie hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd. Bekijk gerust de klantenreacties en foto's van installaties.

In onze sfeervolle showroom vindt u een groot assortiment houtkachels, gaskachels & haarden, houtfornuizen, pelletkachels, buitenhaarden, rookkanalen en accessoires. Daarnaast installeren we kachels en leggen rookkanalen aan. 

Voor actuele openingstijden bezoek onze website: www.houtkachelsenhaarden.nl