Reny Piquia tuinkachel

De Reny Piquia tuinkachel is een prachtige houtkachel opgebouwd uit Cor-Ten plaatstaal. De kachel is voorzien van een deur met glasruit.

Reny Piquia de tuinkachel voor buiten

Reny Piquia 3-poot of 4-poot

Deze tuinkachel van Reny is vervaardigt uit sterk Cor-Ten A 3,0 mm plaatstaal. De kachel is voorzien van een deur met glas. Hierdoor ontstaat er een gesloten verbranding, waardoor de verbrandingstemperatuur in vergelijking met een open vuur vele malen hoger wordt. Een hogere verbrandingstemperatuur zorgt voor meer rendement en een schonere verbranding. Bij correct gebruik met de juiste brandstof, blijft de ruit mooi zuiver en ervaren de buren geen hinder. Tegen een meerprijs kan de kachel ook in de kleur zwart 916 geleverd worden. Deze hittebestendige lak is niet corrosiewerend.

Een echte kachel maar dan voor buiten.

Het cortenstaal roest een keer waarna het roestproces stopt. Dit in tegenstelling tot andere tuinkachels die door blijven roesten en binnen een paar jaar doorgeroest zijn. Deze roestlaag zorgt voor een optimale bescherming en prachtige bruine kleur van de Reny Roest tuinkachel.

Optioneel is een bijpassende vloerplaat ter bescherming van een kwetsbare ondergrond en/of een langere buis verkrijgbaar.

Voordelen Reny tuinkachel

  •  weerbestendig
  •  roest niet door
  •  lange levensduur
  •  geen rook
  •  geen vonken
  •  solide deursluiting
  •  eenvoudige bediening

Piquia leverbaar in 2 uitvoeringen

De Reny Piquia is verkrijgbaar met een 3-poot of 4-poot en wordt standaard geleverd met een 118 cm origineel rookkanaal.

Reny Piquia TKA1 of TKA2 € 745,00
Originele kachelpijp 118 cm + gratis regenkap  
Originele kachelpijp 145 cm + gratis regenkap (meerprijs € 35,00
Vloerplaat (meerprijs) € 85,00

De Reny Piquia zijns te bezichtigen bij Van Rossum Kachels te Beneden-Leeuwen (Gelderland)