Foto: wodtke-tuin-haard

Vuur voor buiten

Buiten wonen wordt steeds populairder. Bankstellen, buitentafels, terrasoverkapping en verlichting; er komt meer en meer aandacht voor een stijlvolle inrichting van uw terras of balkon.

Guido van Loon

Buiten wonen wordt steeds populairder. Bankstellen, buitentafels, terrasoverkapping en verlichting; er komt meer en meer aandacht voor een stijlvolle inrichting van uw terras of balkon. www.connox.com

Zeker in het veranderlijke Nederlandse klimaat is een extra verwarming geen overbodige luxe. Een tuinhaard biedt dan een goede oplossing. Deze zijn dan ook in alle soorten en maten te verkrijgen, allemaal in prachtig design.

Lekker grillen

De Gryll van Wodtke bestaat uit twee modulaire kubussen, in de uitvoeringen small en large. De hier afgebeelde Gryll is de small-uitvoering. De uitvoeringen zijn uitermate geschikt voor voor barbecues. Handig is bovendien dat de kubussen ook eenvoudig te draaien zijn. Daarnaast is de Gryll weerbestendig, dus mocht er onverhoopt toch een buitje vallen tijdens uw tuinfeest dan hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken.
Wodtke / Design bv

Mobiele vuurschaal

De Olympia is een verrassende, mobiele vuurplaats van Harrie Leenders Haardkachels. Deze stookplaats bestaat uit twee op elkaar geplaatste schalen. De bovenste schaal is eenvoudig uit de wind te 'draaien'. Dit opvallend mooie en zeer efficiënte ontwerp biedt u zeker warmte en plezier van het buitenleven. Hij is tevens leverbaar met een barbecuerooster, heerlijk buiten koken is dus ook mogelijk.
Harrie Leenders Haardkachels

Vuurkorf

De vier uitzonderlijke 'cubes' gemaakt van diepbruin gespoten metaal. Een stijlvol design dat u tevens zal verwarmen op een mooie zomeravond. De strak en sober vormgegeven kolomvormige vuurkorven bestaan uit één stuk metaal. Wanneer de vuurkorven branden geeft het metaal een aangename warmte af. De korven zijn zowel los als bij elkaar geplaatst een zeer fraaie aanvulling in uw tuin.
Tulp

Milieuvriendelijk design

De bio-ethanol haard Chimo van Blomus is prachtig vormgegeven en uiterst functioneel. Bij deze staande haard is geen afvoer nodig, u steekt de bio-ethanol eenvoudigweg aan. Bovendien is hij met de bio-brandstof uiteraard goed voor het milieu, er komt nauwelijks CO2 vrij. Met één fles hebt u een brandduur van drie uur. Een milieuvriendelijke designhaard dus.
Blomus

Reacties