Foto: /261928.jpeg

EcoSmart Fire: vurige outdoor haarden

Haarden voor buiten zijn een absolute musthave. In de outdoor range van EcoSmart Fire zitten drie aanstekelijke modellen: de Cyl, Lantern en Mini T.

Haarden voor buiten zijn een absolute musthave. In de outdoor range van EcoSmart Fire zitten drie aanstekelijke modellen: de Cyl, Lantern en Mini T.

Stijlvolle designhaarden die zorgen voor instant warmte én sfeer; in de tuin, op het balkon, aan het zwembad, op de tuintafel. De weerbestendige buitenhaarden branden op bio-ethanol; een schone, milieuvriendelijke brandstof die niet walmt of ruikt. Haal met EcoSmart Fire méér uit die zwoele zomeravonden en zet je buitenleven in vuur en vlam!

Cyl

De vormgeving van deze cilindrische outdoor haard Cyl oogt vriendelijk en vertrouwd. De glazen kap omarmt het vuur. Je zet Cyl overal neer waar je behoefte hebt aan meer sfeer en warmte. Binnen, maar zeker ook buiten. Want Cyl is volledig water- en weerbestendig.
Hoogte: ca. 62 cm.

Lantern

De Lantern is een decoratieve buitenhaard, gemaakt van opengewerkt gebronsd staal. Wanneer de haard brandt zorgen de vlammen voor een intrigerend schouwspel. Om eindeloos van te genieten.
Hoogte: ca. 80 cm.

Mini T

De Mini T heeft een basis van geborsteld roestvrijstaal, met daarop vier panelen van helder, gehard glas. Voor een mooi én veilig zicht op het vuur. Een sfeermaker bij uitstek. Om alle seizoenen plezier van te hebben; binnen én buiten.
Hogte: ca. 62 cm.

Around Burner

In de basis van de drie outdoor haarden van EcoSmart Fire zit de Around Burner; een stabiele, roestvrijstalen brander, speciaal ontworpen voor buitengebruik, die ook zo, dus als zelfstandige brander, toegepast kan worden. De inhoud van 5 liter is voldoende voor zo’n 7 branduren. De Around Burner is makkelijk te bedienen. Met de intensiteit van de vlam, kan zowel de warmte als het brandstofverbruik helemaal in eigen hand worden gehouden. En, veiligheid voorop: aan is aan, en uit is uit.

EcoSmart Fire heeft dealers in Amstelveen – Helmond – Rotterdam – Wormerveer.

Meer informatie: www.ecosmartfire.com.

Publicatiedatum: 1 maart 2011

Reacties