Foto: Barbecook-Driepoot-barbecue

Driepoot Barbecook

Koken op kampvuur met driepoot van Barbecook

Driepoot Barbecook. Koken op kampvuur met driepoot Barbecook.Goed nieuws voor de liefhebbers van het echte buitenleven! Met de nieuwe driepoot van de Belgische barbecuespecialist Barbecook beleef je het authentieke kampvuurgevoel en kun je tegelijk barbecueën. Met een ketting hang je een barbecuepan, braadrooster of sudderpot aan de driepoot. De grote barbecuepan (met een doorsnee van 60 cm) is bijvoorbeeld ideaal voor pizzahapjes en groenten terwijl je met het braadrooster (doorsnee 60 cm) gewoon kunt barbecueën. Stoofpotjes kun je met de sudderpot (0,7 en 3 liter) ook boven het knapperend kampvuur bereiden. De afstand tot het vuur bepaal je eenvoudig met de handige katrol boven aan de driepoot.

De driepoot van Barbecook is compact op te bergen en eenvoudig mee te nemen naar de camping of op te zetten in de tuin. Er is een model van 140 cm hoog en één van 166 cm hoog.

De driepoot is verkrijgbaar vanaf € 59,99. De bijbehorende accessoires (als braadrooster, barbecuepan en sudderpot) zijn verkrijgbaar vanaf € 29,95.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.barbecook.com.

Publicatiedatum: 20 december 2012

Reacties