Kook na een thuiswerkdag in je tuin

Kook na een thuiswerkdag samen met z'n twee of met het hele gezin in de tuin en steek een terraskacheltje aan als het 's avonds wat kouder wordt.

Vuur verbindt

In het seizoen van de lente komt de natuur tot leven. Ga dus naar buiten en ontdek je eigen nabije omgeving. Open je deuren en laat de zon naar binnen schijnen. De lente is eindelijk hier! Het opkomende groene gras, de geur van bloemen.

Kook na een thuiswerkdag samen met z'n twee of met het hele gezin in de tuin en steek een terraskacheltje aan als het 's avonds wat kouder wordt.
Het maakt niet uit of het weer goed of slecht is, samen buiten koken brengt ons dichterbij elkaar én onze omgeving. Vuur verbindt!

Dress your terrace met Weltevree

Bij het Vuur LAB. kun je terecht voor de Dutch design collectie van Weltevree.
Alles om je woon- en werkplek mooi te maken. Met een paar items creëer je al snel een fijne plek. Maak kennis met dit mooie merk en kijk rond op de site.
Bel of mail voor een bezoek in onze showtuin en Atelier van het Vuur LAB.

Je hebt twee vuurstenen nodig om vuur te maken

Ontdek het nieuwe culinaire buitenkoken met OFYR.
De OFYR is ontworpen voor uw mooiste momenten met familie en vrienden.

Door de huidige technologie zijn er ontelbaar veel manieren om met elkaar in contact te komen,maar desondanks kunnen we het gevoel hebben niet echt met elkaar verbonden te zijn. We kunnen aan deze snelle, hectische wereld ontsnappen door terug te gaan naar onze roots en ons weer rond het kookvuur verzamelen om verhalen te vertellen.

De warmte van de vlammen maakt een oer-verlangen in ons wakker om bij elkaar te komen, niet alleen om lekker warm te worden maar ook om te ontspannen.
Door samen met familie en vrienden een maaltijd te bereiden, creëer je een moment om tijd met je geliefden door te brengen en tot echte gesprekken te komen.

Dat is de filosofie achter de producten van OFYR: momenten van verbinding creëren. Dankzij de multifunctionaliteit van onze producten creëren we nieuwe manieren om buiten te koken en gezellig samen te zijn.
Door het prachtige design zijn de kookunits van OFYR een echte blikvanger in elke tuin. De unieke eenvoud en statige lijnen creëren een look die net als ieder mens enig is in zijn soort.

OFYR is de nieuwe manier van buiten koken
Je hoeft niet langer alleen de barbecue te bedienen, jouw gasten kunnen gezellig meehelpen. En je kunt nu bijna alles bereiden wat je wilt, van vlees tot vis en knapperige verse groenten. Of je nu een professionele chef-kok bent, een restaurant of hotel hebt of een ruime tuin of een balkon hebt, bij ons zit je helemaal goed. Met ons uitgebreide productassortiment geniet je niet alleen van heerlijk koken, maar van een volledig buitenkookconcept.
Bekijk het hele OFYR assortiment