Profielfoto van Het Vuur LAB. Buiten koken & Fikkie stoken

Het Vuur LAB. Buiten koken & Fikkie stoken

Ruigeweg 3, 1754 HA Burgerbrug

Over ons

Bij het Vuur LAB. kun je terecht voor alles op het gebied van sfeervol buitenleven en luxe buitenkeukens van OFYR, creëer je eigen culinaire kooktuin! Zowel voor de kleine – en grote fikkie stoker, part-time Nomad, (stads)houthakker en kampeerder hebben wij leuke buitenkook spullen en kookkachels van het Vuur LAB. label, Weltevree en haardhout van haardgoud Geef je gerechten extra smaak met de rookplanken, rookchunks en Finse zalmrookplanken van Rookplankje. Ook voor Dutch Design van Weltevree, kun je bij ons terecht. De tuin vrolijk je in een handomdraai op met de mondgeblazen Stringlight, tevens hebben we leuke (schommel)stoelen, tuinmeubels etc.

Welkom bij het Vuur LAB.
Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van sfeervol buitenleven en luxe buitenkeukens van OFYR, creëer je eigen culinaire kooktuin! Zowel voor de kleine – en grote fikkie stoker, part-time Nomad, (stads)houthakker en kampeerder hebben wij leuke buitenkook spullen en kookkachels van het Vuur LAB. label, Weltevree en haardhout van haardgoud.

Geef je gerechten extra smaak met de rookplanken, rookchunks en Finse zalmrookplanken van Rookplankje. Ook voor Dutch Design van Weltevree, kun je bij ons terecht.
De tuin vrolijk je in een handomdraai op met de mondgeblazen Stringlight, tevens hebben we leuke (schommel)stoelen, tuinmeubels etc.

Zoek je (buiten)kookspullen of een leuk cadeau?
Wij zijn geopend op afspraak en tijdens Workshops & Events.
Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor leuke Workshops/Events en (seizoens)aanbiedingen. 

Maak een afspraak bij het Vuur LAB.
Ruigeweg 3, 1754 HA Burgerbrug (Gemeente Schagen N-H)
Bel of Mail ons gerust.
Maak een afspraak in ons gezellige Atelier met kook -en showtuin.
sales@hetvuurlab.shop
T 06-11951223

Bezoek ook onze winkelunit in LOODS 5 Zaandam.