Toro Timemaster 30

Toro Timemaster 30 grasmaaier: een breder perspectief op gras maaien.

Toro Timemaster 30

In de zoektocht naar innovatie moet men soms nieuwe wegen durven te bewandelen. 'Thinking out of the box' heeft men bij Toro letterlijk genomen. De Timemaster 30 opent een nieuwe categorie in het gamma loopmaaiers. Dertg betekent een maaidek van dertig inch met twee messen, wat overeenkomt met 76 cm. Dit is de breedste particuliere loopmaaier die Toro ooit gebouwd heeft.

40% tijdswinst Timemaster

Belangrijkste voordeel: tijdswinst! In vergelijking met een maaier met 53 cm maaibreedte, kan de Timemaster tot 40% tijdswinst opleveren.

Ondanks de breedte en het gewicht, is de machine makkelijk te manoeuvreren, en kan er ook op hellingen en rond obstakels gemaaid worden. Alle praktische eigenschappen en voordelen die karakteristiek zijn voor alle Toro-loopmaaiers, zijn toegepast op de Timemaster. Het Automatic Drive System, plooibare hendels, mesremkoppeling en een 3-in-1 maaisysteem met recycling, opvang en zij-uitworp, geeft de gebruikers een machine met comfort, snelheid van uitvoering en polyvalentie.

Waar vind je de Timemaster?

De Timemaster 30 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een makkelijke handstart en een elektrische starter. Alle verkooppunten van Toro vind je in de dealer-locator.