string(1) "b"
Profielfoto van Toro Europe N.V.

Toro Europe N.V.

Nijverheidsstraat 5, 2260 Westerlo

Over ons

Als vooraanstaande wereldwijde leverancier van precisieberegeningsoplossingen en vernieuwende apparatuur voor het onderhoud van gazon en landschapselementen

TORO - Houd tuinwerk simpel
Steeds een streepje voor op de rest met producten die uw tuinklussen eenvoudig maken. Slimme functies, bewezen betrouwbaarheid.Steeds een streepje voor op de rest met producten die uw tuinklussen eenvoudig maken. Slimme functies, bewezen betrouwbaarheid.

The Toro Company is er trots op zijn klanten te kunnen helpen om de schoonheid, productiviteit en duurzaamheid van hun land te verbeteren. Via een sterk netwerk van professionele distributeurs, dealers en verkopers in meer dan 90 landen bieden we een breed aanbod producten van diverse wereldbekende merken aan golfterreinen, professionele groenbeheerders, landbouwers, huurbedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen en particulieren, alsook aan tal van bekende sportclubs en historische sites over de hele wereld.

Particulieren
Particulieren willen meer tijd om ontspannen te genieten van de buitenlucht. Daarom doen klanten een beroep op ons uitgebreide aanbod gazon- en landschapsonderhoudsproducten: de garantie op ijzersterke prestaties, jaar na jaar. Van zero-turn maaiers en duwmaaiers tot beregeningstechnologie√ęn, sneeuwblazers en tuingereedschap: onze producten koppelen slimme functies aan tijdloze betrouwbaarheid.

Meer informatie
Voor meer informatie en modellen bezoek ook eens onze website: www.toro.com