Foto: 262149

Volautomatische gazonsmaaier breekt door

Volautomatische gazonsmaaiers worden snel populair. In het hoogste segment, verdubbelde Robomow zijn verkopen binnen twee seizoenen. En dat in dichtbevolkt Nederland, met zijn compacte tuinen.

Volautomatische gazonsmaaiers worden snel populair. In het hoogste segment, verdubbelde Robomow zijn verkopen binnen twee seizoenen. En dat in dichtbevolkt Nederland, met zijn compacte tuinen.

Dit jaar wordt de keuze voor een volautomaat voor het verzorgen van gazons nog vanzelfsprekender. Gemak, gazonskwaliteit, veiligheid en milieu, zijn erbij gebaat. Want een Robomow is optimaal, op alle fronten.

 

De nieuwste modellen volautomatische gazonmaaiers van Robomow, zijn zeer krachtig. Daardoor hebben ze een groot bereik en kunnen ze ruig terrein en ook lang gras aan. Robomow werkt met een eenmalig te trekken begrenzingsdraad voor vrije gazonsvormen. Robomow maait als enige breder dan zijn wielen en is daardoor ook een echte randmaaier, voor scherp bochtenwerk en strakke randen, zelfs langs grillige gazons.

Robomow is zowel een zorgeloze gemaksmaaier voor een schitterend gazon, als een milieumaaier. Hij versnippert het maaisel tot meststof, is zuinig en veilig, en maait op door de eigenaar bepaalde tijden. Elke Robomow heeft de Ecostand en messen volgens gepatenteerde technologie - voor geruisarm werken, een groter bereik en het beste maairesultaat. De sterkste 24-volts-tractieaccu´s zorgen voor een bereik van minstens 500 vierkante meter tot zelfs 2000 vierkante meter.

Het topmodel volautomatische gazonmaaier is de Robomow RL2000
- Voor gazons tot 2000 vierkante meter
- Met basisstation en maaiprogramma – geen omkijken naar
- Snel klaar met het zware werk dankzij de 53 cm-maaibreedte van het driemessensysteem
- Mulchmaaier die het maaisel composteert
- Randmaaier

Het bestverkopende model is de Robomow RM400
- Voor gazons tot 500 vierkante meter
- Met basisstation en maaiprogramma – geen omkijken naar
- Compacte mulchmaaier composteert het maaisel met éénmes-systeem
- Randmaaier

Over Robomow

Robomow is het toonaangevende merk met een complete lijn volautomatische gazonmaaiers. Onze producten bevrijden mensen van de maairoutine, zodat ze tijd overhouden voor belangrijke en aangename zaken. Robomow draagt gemak, maaikwaliteit en milieu hoog in het vaandel en richt zich op duurzame producten en toepassingen.

Robomow is een merk van Friendly Robotics, dat is opgericht in 1995. De onderneming ontwikkelt en produceert volautomatische gazonmaaiers en andere robotica, zoals stofzuigers. Robomow-producten worden wereldwijd verkocht, zoals in de meeste Europese landen; in de VS en Canada; in Australië en Nieuw-Zeeland; en in Zuid-Afrika. In Nederland verzorgt een netwerk van tuincentra en tuinmachinehandels de verkoop en dienstverlening van Robomow volautomatische gazonmaaiers.

Meer informatie: www.robomow.nl.

Publicatiedatum: 3 maart 2011

Reacties