Minder werk, meer genieten met Robomow

Neemt grasmaaien te veel van je tijd in beslag? Robomow neemt je het werk uit handen, zodat je meer van je tuin kunt genieten.

29 Maart 2021

Robomow zorgt voor de perfecte groene deken om op te liggen en van de sterrenhemel te genieten. Of wat dacht je van een mooie groene mat voor de volgende barbecue? Wat de gelegenheid ook is, laat de nieuwe robotmaaiers van Robomow gerust hun werk doen.

De RT-serie

De nieuwe Robomow RT-modellen, de RT300 en de RT700, zijn de ideale robotmaaiers voor gazons tot 700 m². De RT-robotmaaiers zijn eenvoudig in gebruik, geschikt voor alle terreinen en zorgen moeiteloos voor een tuin waar je trots op kunt zijn. De robuuste aandrijfwielen maken deze robotmaaiers ook nog eens bijzonder wendbaar.

De RK-serie

Heb je een groter gazon tot 2.000 m² te maaien? Kijk dan eens naar de nieuwe RK1000 en de RK2000. Deze Robomow-robotmaaiers zijn extreem stil en eenvoudig te bedienen via het touchscreen of via de Robomow-app. Dankzij het vermogen om de randen mee te maaien en het gepatenteerde maaisysteem krijg je een gazon dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Alle robotmaaiers van Robomow zijn makkelijk in gebruik en onderhoud. De randmaaitechnologie zorgt voor onberispelijke randen voor een perfect afgewerkt gazon. En dankzij het zwevende maaidek wordt zelfs het meest moeilijke terrein feilloos gemaaid. Altijd een perfect maairesultaat dus!

Robomow-app

Met de speciale app van Robomow voor je iPhone of Android regel je alles met je telefoon via Bluetooth. Laat je Robomow-robotmaaier naar het basisstation terugkeren, stel maaitijden in, beheer meerdere zones of stuur de maaier handmatig aan. Je ontvangt in de app ook meldingen over de laadstatus, vertrektijden en onderhoud. Je installeert de app helemaal gratis!

Er is al een Robomow-robotmaaier vanaf € 799,00!

Meer weten? Ga naar www.robomow.com 

 

Meer van Robomow
Reacties