Kunstgrasland BUDGET

Voor op balkon, terras en bij uw loungeset. Kleedt uw zithoek aan met gekleurd kunstgras kleur die bij u past! Toepassingsgebieden: balkon, loungesets, lounge sets, dakterras, speelgazon, terras, zwembaden, sauna’s, jacuzzi.   D vloer voor evenementen en beurzenDit product is dé oplossing voor uw bedrijf tijdens beurzen en evenementen. De kleuren zorgen ervoor dat u zich probleemloos onderscheid. Het product is tevens brandvertragend en slijtvast. Verkrijgbaar op 2 en 4 meter breed. Ook als u het op korte termijn nodig heeft kunnen we u van dienst zijn, want we hebben standaard alles voor u op voorraad liggen.

Op zoek naar een koopje?

Bezoek dan de online kunstgras outlet van de Kunstgrasvoordeelhal voor extra lage prijzen!

 

 

Kunstgrasland BUDGET

Event Green kunstgras 200 CM of 400 CM

Scherp geprijsd en toch geproduceerd in Europa. Redelijk duurzaam, makkelijk en breed inzetbaar en verder geen omkijken naar! Bedrijfsmatige toepassing, beurzen, evenementen, podium. Voor bedrijven, interieurbouwers en evenementenbedrijven. 

 

Event White kunstgras 200 CM of 400 CM
Kunstgras als alternatief voor evenemententapijt. Zeker in de kleur wit. Veel makkelijker schoon te maken. Bedrijfsmatige toepassing, beurzen, evenementen, podium. Voor bedrijven, interieurbouwers en evenementenbedrijven.

Standaard met brandvertragende eigenschappen CFL-S1

 

Event Black kunstgras 200 CM of 400 CM
Groen kunstgras te gewoontjes voor u? Op zoek naar een trendy kleur voor bij uw tuinset? U wilt uw stand of evenement net dat beetje extra’s geven? Dan is Kunstgras Event Black iets voor u! Bedrijfsmatige toepassing, beurzen, evenementen, podium. Voor bedrijven, interieurbouwers en evenementenbedrijven.

Standaard met brandvertragende eigenschappen CFL-S1

 

Laat u inspireren op kunstgrasland.eu of in onze showtuin.

Kijk hier voor meer informatie over de Kunstgrasland Budget serie

Of neem rechtstreeks contact met ons op via:

Kunstgrasland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 97 82
www.kunstgrasland.eu

Meer van Kunstgrasland Bekijk alle