Partner

Kunstgrasland

Kunstgrasland biedt je een compleet pakket. Van advies over de voor jouw meest geschikte keuze tot de daadwerkelijke plaatsing en praktische onderhoudstips. Vanwege de brede kennis en door gebruik te maken van gespecialiseerde partners, kunnen zij optimale service en kwaliteit garanderen. Zij hebben bovendien bijna alles op voorraad en je kunt jouw gras desgewenst dus direct meenemen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen, simpel en veilig!

Hoofddistributeur

Naast de winkel, levert en adviseert de groothandel aan gemeenten, overheden en bedrijven. Daarnaast zijn zij hoofddistributeur van het merk Happy Gras. Zij beschikken over een exclusief dealernetwerk, waarmee we zowel hoveniers als ook winkeliers voorzien van kwaliteitsproducten van Happy Gras. Mede hierdoor zijn ze bij Kunstgrasland in staat grote volumes af te nemen, waardoor zij scherper inkopen. Dat is ook jouw voordeel.

Kunstgras

Het kopen van kunstgras is een weloverwogen investering. Als je jarenlang wilt genieten van uw gazon, dan is het belangrijk dat je geen overhaaste beslissing neemt en je goed laat adviseren. Bij Kunstgrasland ben je aan het juiste adres. Door de inzet van kwalitatief goede producten, jarenlange kennis en ervaring en een hooggekwalificeerd verkoopteam, verzekert je zich van het maken van een juiste keuze. Door de nauwe samenwerking met fabrikanten, zijn ze bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Mede hierdoor kunnen zij je van een passend advies voorzien.

Laat je inspireren op website of in de showtuin.

Adres

Kunstgrasland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 97 82
www.kunstgrasland.eu

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Beekerheide 28
5741 HC BEEK EN DONK
0492 - 31 97 82
info@kunstgrasland.eu
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Beekerheide 28
5741 HC BEEK EN DONK
0492 - 31 97 82
info@kunstgrasland.eu

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken