Profielfoto van Kunstgras de Veluwe
Kunstgras de Veluwe
Industrieweg 14, 8071 CT NUNSPEET
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Kunstgras sportveld aanleggen tuin

Wil jij ook graag een kunstgras sportveld aanleggen in je tuin? Voordelig een kunstgazon laten plaatsen door leverancier develuwe

Een kunstgras sportveld aanleggen in je tuin

Als je een ruime tuin hebt, dan kun je daar een prachtige Engelse landschapstuin van maken. Daar moet je natuurlijk wel van houden. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden. Naast een zwembad is er wellicht nog wel plaats over voor een voetbalveldje. Gewoon lekker een trapveldje van kunstgras. Waarom kunstgras? Omdat je met kunstgras geen of nauwelijks onderhoud hebt en je gewoon kunt genieten. Andere sporten zijn ook mogelijk. Er zijn ook kunststofveldjes waar verschillende sporten op gespeeld kunnen worden. Er is zelfs belijning in verschillende kleuren aangebracht om het onderscheid aan te geven tussen een tennisveld, een badmintonveld, een hockeyveld of voetbalveldje. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

 

Hoge kwaliteit kunstgras sportveld in je tuin 

Voor een sportveld heb je kunstgras nodig van zeer goede kwaliteit, omdat er veel over gelopen en gerend wordt. Laat dit soort kunstgrasprojecten altijd door specialisten uitvoeren. Vooral de ondergrond heeft namelijk speciale aandacht nodig en dient speciaal bewerkt te worden. Dit is iets waar je beter niet zelf aan begint. Daarnaast moet dit soort velden erg goed gelijmd worden. Bij een bedrijf kun je beroep doen op garantie en gratis reparatie als het gras bijvoorbeeld los laat. Een kunstgrasveld van deze afmetingen is niet goedkoop, dus goede garantie-afspraken op papier zijn handig. 

 

Altijd beschikbaar

Er kan altijd op dit kunstgras gespeeld worden, ook in de winter. Door de drainage onder het veld blijft er geen water staan en blijft de kwaliteit van het gras optimaal. Ook steeds meer sportverenigingen maken gebruik van kunstgras. Je bespaart met kunstgras aan onderhoudskosten zoals het grasmaaien. Laat snel een offerte opmaken door een van onze medewerkers. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden ter plekke te bespreken. We laten hieronder even wat ideeën de revue passeren voor een kunstgras sportveldje in je achtertuin. 

 

Kunstgras hockeyveldje iets voor jou? 

Het is fijn om te kunnen sporten op je eigen kunstgras hockeyveldje. Het wordt geheel naar jouw wensen aangelegd. Je wordt bij het hele proces betrokken als je dat wilt. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit kunstgras en speciale technieken om de ondergrond egaal te krijgen. De grasmat zal daardoor erg strak aangelegd worden. 

Ook de ondergrond zelf speelt een rol, maar laat dat maar aan ons over. Zoals gezegd, vraagt de aanleg van een dergelijk sportveld de tussenkomst van specialisten. Begin er alsjeblieft niet zelf aan. De materialen zijn niet goedkoop en de kans op mislukking is groot als je dit gaat doen zonder enige ervaring. De aanleg van een goede en egale ondergrond is het belangrijkste van de voorbereiding. Dit dient met de grootste zorg uitgevoerd te worden.
Samen met de uitvoerder worden de wensen vastgelegd en gekozen voor de beste fundering en hoogwaardige kunstgazon materialen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat alles binnen het beschikbare budget blijft.

 


Kunstgras voetbalvelden

Zeker als je kinderen hebt, is het leuk om een klein kunstgras sportveld aanleggen in de tuin. Met hoogwaardig kunstgras is het vrijwel altijd mogelijk om erop te spelen: zomer en winter. Het materiaal is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur. Als je het kunstgrasveldje door professionals laat aanleggen zullen de kinderen jarenlang kunnen genieten van een prachtig gazon dat bovendien erg onderhoudsarm is.

 

Multifunctioneel kunstgras sportveldje

Een trapveldje met verschillende soorten belijning is uitstekend geschikt voor elke doelgroep. Zo kun je ervoor zorgen dat op het kunstgrassportveldje verschillende sporten gedaan kunnen worden. We denken dan naast het voetbal aan sporten zoals basketballen, hockeyen, volleyballen, handballen en noem maar op. Een multifunctioneel kunstgras sportveld aanleggen kan worden voorzien van belijning in verschillende kleuren, zodat de verschillende speelvelden worden verduidelijkt. 

 

Je eigen Wimbledon in de tuin

Een tennisbaan in de tuin is een goede investering waar je nog lang van zult genieten. De tennisbaan zal met hoogwaardig materiaal worden aangelegd. Natuurlijk wordt er goed geluisterd naar wat precies je wensen zijn. Het spreekt vanzelf dat er alleen gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit kunstgrassen die er op dit moment bestaan. Er kan het hele jaar door gesport worden. Vallen of glijden op het kunstgras kan totaal geen kwaad. Brandwonden en kwetsuren behoren tot het verleden en in vele gevallen ging het over stadslegendes en indianenverhalen. Laat je hierdoor niet beetnemen. 

 

Een eigen kunstgras golfbaan

Als je echt een reusachtige tuin hebt, valt misschien te overwegen om er een kunstgras golfbaan of midgetgolfbaan aan te leggen. Je krijgt dan een golfbaan die je nooit meer hoeft te maaien en waarvan de graslengte altijd perfect is. Zeker in de zomermaanden moet er op klassiek gras twee keer per week gemaaid worden. Dat duurt vaak uren. Al die tijd kan er op het gras niet gespeeld worden. Dat is allemaal niet meer nodig als je één keer tijd, moeite en geld investeert in een kunstgrasbaan. Kunstgras verhoogt de inzetbaarheid van de golfbaan. De investering verdient zich terug omdat er nauwelijks onderhoud is. Ook in de soms droge zomermaanden is het gras heerlijk groen. De volgende keer nodig je die zakenvrienden gewoon thuis uit voor een partijtje golf en een etentje.

 

Meer informatie over hoge kwaliteits kunstgras sportvelden voor een betaalbare prijs? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij leverancier kunstgrasveluwe.nl en laat je verassen door de voordelige prijzen en aanleg kosten! 

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Buiten openingstijden mogelijk alleen op afspraak. Bel of mail info@kunstgrasveluwe.nl