Profielfoto van Kunstgras de Veluwe

Kunstgras de Veluwe

Industrieweg 14, 8071 CT NUNSPEET
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Kunstgras de Veluwe verkoopt door heel Nederland en Belgie de beste kunstgazon matten. Iedereen kan ook goedkoop kunstgras kopen online bij dit bedrijf!

Over Kunstgras de Veluwe

Wilt u voor wat voor doeleinde dan ook zo snel mogelijk gebruik maken van het beste kunstgrastapijt? Bekijk dan direct het aanbod van leverancier de Veluwe online. Het bedrijf de Veluwe staat bekend om haar vliegensvlugge service en levering van hoogwaardige kwaliteits kunstgazon. Met haar professionele legservice welke met name door heel Nederland en Belgie reist, leggen ze de nieuwe kunstgrasmatten binnen no time.

Of u nou op zoek bent naar een nieuw mat voor in de tuin, op het balkon, dakterras of zoekt u een prive voetbalveld in de achtertuin? Je kan het zo gek niet bedenken of de Veluwe heeft het in haar brede assortiment van de mooiste soorten kunstgras wel liggen.

Bij leverancier kunstgras de Veluwe kan iedereen ook goedkoop kunstgras kopen online

Bezoek de shop snel en ontdek direct de meest spectaculaire aanbiedingen van restpartijen en couponnen.

Leverancier de Veluwe verkoopt haar kwaliteits kunstgazon als groothandel aan bedrijven en aan particulieren. De inkoop gebeurt bij fabrieken welke uitsluitend de hoogste kwaliteit kunstgrastapijt produceren. Er wordt groot ingekocht waardoor de kostprijs laag gehouden kan worden. Altijd weer nieuwe restpartijen en couponnen in de uitverkoop. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan nu de website www.kunstgraskopenonline.nl en laat je verassen door het mooiste kunstgrastapijt!


Voordelen van kunstgras kopen online;

  • Geen brandstof kosten
    Ruime keuze uitsluitend hoge kwaliteit
    Voor elk doeleind wel wat te vinden (sport, recreatief etc)
    Bij je thuis bezorgd
    Veilig bestellen

Wilt u ook deze zomer geen omkijken meer hebben naar je oude grasmat en toch een natuurgetrouw groen kunstgazon in je tuin hebben liggen? Bezoek dan direct de website of kom langs naar de grootste outlet shop van Nederland en Belgie!

Contact

Nunspeet
T 0341-759252

www.kunstgrasveluwe.nl

info@kunstgrasveluwe.nl

Industrieweg 14 8071 CT Nunspeet, Gelderland

ma t/m za: 08:00u - 17:00u 
Buiten deze tijden op afspraak