string(1) "p"

Kunstgras couponnen kopen

Kunstgras couponnen kopen  bij de grootste kunstgazon leverancier van Gelderland kunstgrasveluwe.nl Aanbod van laatste kunstgras coupons aanbiedingen hier

Kunstgras couponnen voor de goedkoopste prijzen kopen!

Je bent op zoek naar een mooi stukje kunstgras, maar als je de prijzen bekijkt, krabbel je terug. Het is voor jou niet haalbaar. Geef in dit geval niet te snel op. Er bestaat zoiets als kunstgrascoupons. Dit zijn gewoon stukken nieuw kunstgras die vanwege hun formaat vaak niet meer verkocht raken. Als je niet zoveel nodig hebt, is dit een ideale manier om bij jou thuis een kunstgras balkon, terras of wat dan ook te maken. Zo heb je voor een zeer voordelige prijs toch je balkontuintje gerealiseerd. Lees snel verder dan leggen we uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

 

Wat zijn kunstgras coupons?

Vaak ontstaat er een grote voorraad aan reststukken en “snijafval” bij de verkoop van kunstgras. Deze restanten zijn qua afmetingen nog prima verkoopbaar voor mensen die niet zoveel kunstgrastapijt nodig hebben. Het gaat hier om verschillende maten en diverse soorten kunstgras. Omdat het restanten en/of fabriekspartijen zijn, zijn de kunstgras coupons extra aantrekkelijk geprijsd.  kunstgras couponnen

Bij kunstgras couponnen moet je denken aan kleine stukken kunstgazon van enkele vierkante meters tot ongeveer 10 vierkante meter of soms meer. Doorgaans zijn alle coupons duidelijk voorzien van een label met daarop de afmetingen, de prijs en het soort kunstgras.
Het gaat hier nadrukkelijk niet om kunstgras met een fabricagefout of een beschadiging, of kunstgras dat is teruggekomen van een klant. Het is gewoon een restant dat op de rol is blijven zitten en nog maar een paar vierkante meter groot is.

De meeste aanbieders van kunstgras hebben wel ergens een hoekje met de restanten. Mocht je nu een stuk nodig hebben voor een kunstgras balkon, dan is het handig om van tevoren de afmetingen te weten. Maak eventueel een kleine tekening als de maten niet precies in een vierkant of rechthoek vallen. Met die gegevens ga je op pad naar de winkel.

 

Wat is de kwaliteit?

Aan de kwaliteit van kunstgras couponnen hoef je in principe niet te twijfelen. Normaal gesproken is het gewoon hetzelfde kunstgras dat ook nog op de grote rol verkrijgbaar is. Soms is het van een vorige collectie. Het kan zijn dat de coupons kunstgras bevatten die al een korte tijd liggen. Het zijn als het ware restanten van een vorige partij. Kritisch blijven is wel de boodschap. De kwaliteit van kunstgras kan na enkele jaren achteruitgaan. Laat je informeren over de ouderdom van de coupon. De kwaliteit zal meestal dik in orde zijn. Tegenwoordig wordt kunstgras zo snel verkocht dat de restanten die nu verkocht worden vaak niet ouder zijn dan een paar maanden. Bij een tapijtwinkel of tuincentrum doen ze precies hetzelfde. Ook daar worden de restanten afgeprijsd. Voor wie niet veel nodig heeft is dit een ideale manier van winkelen. 

Kies voor kleine oppervlakken dus niet voor een stukje op een lange rol, maar kijk eerst goed rond of er niet toevallig een coupon ligt die binnen jouw benodigde afmetingen valt. Doorgaans zijn de coupons 30 tot 40% goedkoper dan hetzelfde kunstgras uit de reguliere collectie. Laat zo’n buitenkansje dus niet liggen als je maar weinig kunstgrastapijt nodig hebt.
De coupons voldoen aan de hoogste standaarden en worden enkel als restant aangeboden vanwege vernieuwde collecties of overproductie en omdat dit het laatste is van een volle rol kunstgazon. Het bijzondere is dat je nog steeds veel keuzevrijheid hebt.

 

Zelf je balkon aanleggen met kunstgras coupons 

Je kunt overwegen om een klein balkon vol te leggen met diverse stukken kunstgras die je thuis aan elkaar lijmt. Daar zijn prima oplossingen voor. Niemand zal het verschil zien. Let wel op dat je het gras in de juiste richting legt. Kunstgras heeft namelijk een kijkrichting. Anders krijg je echt verschillen te zien nadat je het gras geborsteld hebt. De vezelrichting is belangrijk. De verkoper kan je hier alles over vertellen. Voor het lijmen van kunstgras zul je de handleiding moeten nalezen. Ook daar kun je informatie over vragen. Moeilijk is het in ieder geval niet. Als je maar rustig en zorgvuldig te werk gaat. 

 

Voor de echte koopjesjager

De reden is dat de winkel graag zo snel mogelijk van deze restanten af wil, is om weer nieuwe collectie kunstgrassen te kunnen promoten. De restanten hebben voor de winkelier nog steeds waarde, maar ze raken ze minder snel kwijt omdat mensen doorgaans veel meer kunstgras nodig hebben. Er blijven dus steeds restanten over. 

Door ze bij elkaar te leggen, ze te promoten én zeer voordelig te prijzen komen steeds meer mensen op het idee om hier eerst even te kijken. Voor je de hele nieuwe collectie ziet, ga je eerst even bij de coupons kijken. Een verkoper zal je hier niet zo snel op wijzen, omdat het nieuwe kunstgras een stuk duurder is. De kwaliteit van het kunstgras is echt dik in orde en als je slechts een klein stukje van een paar vierkante meters nodig hebt, is het de perfecte oplossing. Hier vind je de echte koopjes! Kom gerust eens langs bij kunstgrasveluwe.nl in Nunspeet om te kijken of er een mooie kunstgras aanbieding voor jou bij zit.