Kunstgras rondom zwembad

Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

Kunstgras rondom zwembad verrijkt tuin

Ook rondom een zwembad is kunstgras een mooie, onderhoudsarme oplossing. Na het bezoeken van een aantal referentieprojecten was de keuze voor Royal Grass snel gemaakt. Niet alleen de kwaliteit van de plaatsing, maar ook de uitstraling, veerkracht en slijtvastheid spraken hem aan. “Wij stemmen onze adviezen met betrekking tot het soort Royal Grass product altijd af op de toepassing, smaak van de klant en het budget”, Aldus de Royal Grass dealer. “Net als bij alle andere projecten kregen we ook bij dit project dezelfde opmerking: we willen gras dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Daar smaken van klanten verschillen merken wij dat het voorleggen van referenties en de mogelijkheid deze te bezoeken het voor een klant eenvoudiger maakt om te beslissen”.

Royal Grass Sense

Uiteindelijk heeft de klant gekozen voor Royal Grass Sense. Hij wilde hoger kunstgras wat vooral niet te strak oogt en een mooie lichte kleur heeft. Één ding is zeker: Royal Grass® Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.