Profielfoto van Royal Grass Kunstgras

Royal Grass Kunstgras

Muziekplein, 5402 CS Uden, Nederland

Over ons

Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass kunstgras is dan ook stevig, milieuvriendelijk en tegelijkertijd het meeste natuurlijke kunstgras op de markt.

Over Royal Grass

Ons streven naar perfectie merkt u als klant aan de manier waarop onze service is ingericht. Royal Grass draait niet uitsluitend om het produceren en leveren van kunstgras, maar om het aanbieden van een totaaloplossing. In onze showtuinen kunt u het kunstgras van dichtbij bekijken en wordt u direct ingelicht over de mogelijkheden. Vervolgens helpt Royal Grass u tijdens ieder stadium van de aankoop, van het ontwerpen van uw tuin, tot het aanleggen van uw kunstgras.

Innovaties die ertoe doen

Royal Grass produceert als enige kunstgras aanbieder gebruik van de gepatenteerde V-shape® methode. Dit betekent kort gezegd dat ieder grassprietje een V-vorm heeft zoals natuurlijke grassprieten die ook hebben. Daarnaast is voor Royal Grass kunstgras gebruikgemaakt van de baanbrekende MiNT® en ReaDY®-technologie. Hierdoor heeft het gras een zeer natuurlijke kleur en glans en is Royal Grass kunstgras:

Extra sterk, mooi en veilig

De innovatieve V-vorm en MiNT®-technologie zorgen ervoor Royal Grass kunstgras extra veerkrachtig is. Om de kwaliteit te optimaliseren zijn bovendien alle kunstgrassen voorzien van een dubbele backing. Voor alle kunstgrassen is gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor is het kwaliteitsniveau van de producten uitzonderlijk en blijft uw kunstgras extra lang mooi. Het meest natuurlijk ogende kunstgras hebben we bereikt door gebruik te maken van de ReaDY® technologie.

De producten van Royal Grass zijn gegarandeerd en aantoonbaar schoon en veilig, ze zijn getest volgens de EN71-3 norm. Dit is de Europese norm die ook wordt gebruikt voor speelgoed en wordt beschouwd als een van de strengste normen op het gebied van veiligheid. Alle Royal Grass kunstgrassen hebben deze testen glansrijk doorstaan.

Waarom Royal Grass kiezen?

Reeds sinds 2003 richt Royal Grass zich gefocust op het produceren van kunstgras voor de tuin, voor op speelplaatsen en openbare ruimten. De Royal Grass service gaat daarom verder dan de levering van kunstgras alleen. In samenwerking met partners die zorgvuldig geselecteerde zijn, zorgt Royal Grass voor een totaaloplossing die voor u op maat gemaakt wordt.

We beginnen uiteraard met u te voorzien van gedegen advies, het ontwerpen en vervolgens installeren van uw kunstgazon. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt. Projecten groot of klein; alles wordt met precisie en nauwkeurigheid aangevlogen en de Royal Grass tuinprofessionals zijn ieder ware kunstgrasspecialisten met een passie voor het vak op een manier die u nog niet eerder bent tegengekomen.

Netwerk van specialisten: 

Royal Grass heeft een ruim assortiment kunstgras. Ieder product heeft specifieke kenmerken. Royal Grass professionals helpen u graag bij het maken van uw keuze. Om u maximaal van dienst te kunnen zijn werken we met Erkende Dealers door het hele land. Dit zijn kunstgras experts en zullen u perfect van dienst zijn.

Showtuinen:

Kunstgras is een investering voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Daarom heeft Royal Grass verschillende showtuinen bij dealers in het land. Hier kunt u alle soorten kunstgras van dichtbij bekijken en er zelfs overheen lopen. In de meeste gevallen is een professional aanwezig die u kan uitleggen wat de verschillen tussen de diverse kunstgrassen zijn en welke soort in uw geval het meest geschikt is.