array(1) { ["path"]=> string(83) "www.kunstgrasland.eu/webshop/Happy-Gras/Happy-Gras-Basic/Basic-30-Happy-gras-2015-4" }
Partner

Kunstgrasland

Kunstgrasland biedt je een compleet pakket. Van advies over de voor jouw meest geschikte keuze tot de daadwerkelijke plaatsing en praktische onderhoudstips. Vanwege de brede kennis en door gebruik te maken van gespecialiseerde partners, kunnen zij optimale service en kwaliteit garanderen. Zij hebben bovendien bijna alles op voorraad en je kunt jouw gras desgewenst dus direct meenemen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen, simpel en veilig!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kunstgrasland

Happy gras Basic 30

Binnen de Basic-serie is dit de zwaarste kunstgras kwaliteit en ook de meest realistische. Door gebruik te maken van mooie, compacte garens krijg je een natuurlijkere uitstraling en ook de prijs mag er zijn!

Happy gras Basic serie

Happy gras Basic 10
NIEUW! Het geliefde instapmodel Happy gras® Basic 10 heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Door de nieuwste bewerkingstechnieken heeft de Basic 10 gematteerde kunstgrasvezels gekregen, dus voor dezelfde prijs een luxere uitstraling!


Happy gras Basic 20
Deze geweldige kwaliteit is nu al binnen de Happy gras® Basic collectie uitgeroepen tot “Beste Koop”. Sterke garens met een realistische uitstraling qua kleur en structuur. Een aanrader!


Happy gras Basic 30
Binnen de Basic-serie is dit de zwaarste kwaliteit met een frisse kleur. Er is gebruik gemaakt van mooie, compacte garens, waardoor het eindresultaat en de prijs er mogen zijn!

Kunstgras kopen

Laat u inspireren op kunstgrasland.eu of in onze showtuin.

Kijk hier voor meer informatie over de Happy gras Basic Serie

Of neem rechtstreeks contact met ons op:

Kunstgrasland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 97 82
www.kunstgrasland.eu

Meer lezen over
'Happy gras Basic 30'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.