Foto: 2022/kunstgras-tuin-molenschot-familie-annemieke-type-london2.jpeg

Is kunstgras verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Men denkt vaak dat kunstgras enkel te verkrijgen is in het groen; dit is echter niet het geval!

04 Augustus 2022

Er zijn veel kleurmogelijkheden voor kunstgras, zodat je er één kunt kiezen die het best bij je huis of tuin past.

Is er een keuze uit meerdere schakeringen? Ja, er is een breed scala aan kleurmogelijkheden voor kunstgras beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Er zijn veel andere kunstgraskleuren beschikbaar; de meest voorkomende is echter groen. Andere kleuren zijn zwart, blauw, bruin en zelfs roze.

Veel factoren kunnen een invloed zijn in de beslissing over de kleur. Sommigen willen misschien dat de kleur van hun gras hetzelfde is als dat van hun huis, terwijl anderen misschien willen dat het opvalt op een minder voor de hand liggende manier.

Uiteindelijk is de beslissing helemaal aan jou!

Verschillende kleuren kunstgras

Er is een ongelooflijke verscheidenheid aan coole kleuren beschikbaar voor kunstgras. Dit levendige en moderne assortiment is perfect voor speelruimten of eigentijdse woonruimten. Het kan gebruikt worden als een buitentapijt of tapijt, in de buurt van een bubbelbad, op een patio, bij het zwembad, of in elke andere creatieve woon- of commerciële omgeving.

Blauw kunstgras zelf aanleggen?

Het gebruik van blauw kunstgras op speelplaatsen is niet ongewoon, ook al wordt het af en toe rond zwembaden gebruikt om de kleur van het water te simuleren. Je kunt het zelf aanleggen of iemand inschakelen, die je kan assisteren met kunstgras leggen

Kinderen worden aangetrokken door levendige tinten, en het is eenvoudig om hun belangstelling te wekken en hun creativiteit te inspireren, door blauw kunstgras te planten op een plaats waar het hen zal stimuleren terwijl ze spelen.

Met felgekleurd nepgras is het verdelen van de speelplaats in vakken ook eenvoudig

Als de grond in een bepaald tuingedeelte een aangename kleur heeft, zullen kinderen het niet zo erg vinden als ze in dat gedeelte moeten blijven. Peuters met een minder sterk taalvermogen, kunnen dan eenvoudiger begrijpen in welk gedeelte van de ruimte ze moeten blijven.

Felle kleuren kunstgras

Als je een scheutje kleur aan je nepgras wilt toevoegen, kun je kiezen uit verschillende kleuren; waaronder roze, paars, turkoois, oranje en geel. Hoewel de meeste huiseigenaren deze felle kleuren niet in hun tuin willen gebruiken, kunnen deze tinten toch in verschillende contexten gebruikt worden. Waar ben je van plan om kunstgras te leggen? In de tuin of wil je liever zelf kunstgras op balkon plaatsen?

Je kunt kunstgras kopen in verschillende kleuren, om het buitenontwerp van je huis of het thema van je tuinaanleg aan te vullen. Niet alle kunstgrassen hebben hetzelfde uiterlijk; sommige soorten hebben een groenere kleur dan andere. Dit is een essentieel punt om in het oog te houden. Alvorens een aankoop te doen, moet je er een punt van maken om onderzoek te doen, om er zeker van te zijn dat de kleur aan al je eisen voldoet.

Reacties