Partner

Royal Grass Kunstgras

Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass kunstgras is dan ook stevig, milieuvriendelijk en tegelijkertijd het meeste natuurlijke kunstgras op de markt.

Zwembad op kunstgras, kan dat?

Wat is er fijner dan op een zonovergoten, warme dag de beschikking hebben over een zwembad in de tuin? De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven.

Zwembad op kunstgras, kan dat?

Wat is er fijner dan op een zonovergoten, warme dag de beschikking hebben over een zwembad in de tuin? De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in het water en u kunt zelf ook een verkoelende duik nemen. Helaas hebben de meeste tuinen een ongeschikte ondergrond voor een opblaasbaar zwembad. Gelukkig heeft Royal Grass kunstgras alle eigenschappen die nodig zijn om er zonder problemen een zwembad op te kunnen plaatsen.

Waarom is kunstgras geschikt voor een zwembad?

Natuurlijk gras raakt snel beschadigd. De grassprieten zullen bezwijken onder het gewicht van het zwembad en overtollig water zorgt er al snel voor dat uw gazon verandert in een modderpoel. Kunstgras is een ideaal alternatief voor natuurlijk gras als u een opblaasbaar zwembad of een opblaasbare jacuzzi in de tuin wilt. Royal Grass kunstgras is namelijk prima bestand tegen het gewicht van een zwembad en blijft altijd schoon en groen. Bovendien slijt en verkleurt het niet door chloor of water.

V-shape voor veekracht

Uiteraard zullen de grasvezels wel plat gaan liggen als er de hele zomer een gevuld zwembad op staat. Gelukkig is voor de kunstgrassen van Royal Grass gebruik gemaakt van een innovatieve V-Shape. Deze gepatenteerde technologie zorgt er niet alleen voor dat het gras extra natuurlijk oogt, maar ook dat de grasvezels extra veerkrachtig zijn. Hierdoor heeft het kunstgras de kans om weer te herstellen nadat het zwembad is opgeruimd. Na een uur of twee in de zon zullen de grassprieten vanzelf weer omhoog gaan staan. Schijnt de zon niet? Dan kunt u het gras een handje helpen door het te borstelen met een harde bezem.

Bent u op zoek naar het ideale kunstgras voor een opblaasbaar zwembad? Vooral de kunstgrassen die geschikt zijn voor intensief gebruik zijn hier uitermate geschikt voor. De door Royal Grass erkende dealer bij u in de buurt, kan u helpen bij het uitzoeken van het meest geschikte type kunstgras.

Meer lezen over
'Zwembad op kunstgras, kan dat?'?

meer van deze professional

Natuurlijk kunstgras

Uiterst natuurgetrouw doordat deze fraai kroest, en zal...

ReaDY brengt kunstgras tot leven

Met de ReaDY®-technologie is Royal Grass erin geslaagd...

Kunstgras recycling

Royal Grass® beschouwt het als haar verantwoordelijkhe...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.