Foto: press_2013//Swingball-van-Mookie-Toys.jpg

Swingball van Mookie Toys via distributeur Kakels voor winkels in Nederland

Originele kinderproducten is officieel distributeur en aanspreekpunt in Nederland van het gerenommeerde Engelse speelgoedmerk Mookie Toys.

Originele kinderproducten is officieel distributeur en aanspreekpunt in Nederland van het gerenommeerde Engelse speelgoedmerk Mookie Toys. www.tptoys.com

Met de productlijn, bekend onder de naam Swingball, komt er onderscheidend buitenspeelgoed bij op de Nederlandse speelgoedmarkt. ?Via onze eigen webwinkel voor particulieren verkochten we dit merk al jaren, aldus Debbie Spelt, directeur van Kakels?. De vraag naar deze producten nam het afgelopen jaar sterk toe en ook steeds meer winkels benaderden ons met de vraag waar zij het speelgoed in Nederland kunnen inkopen. Na onderhandeling met Mookie Toys is besloten dit buitenspeelgoed, bekend onder de naam Swingball, op te nemen in het assortiment van Kakels ? Originele kinderproducten. Kakels verkoopt al andere merken speelgoed als Calafant, Kubb van Bex Sport, Cozy Cookie. Swingball past daar prima bij?.

 

?Met dit gevarieerde assortiment hopen wij een leuke partner te kunnen zijn voor gespecialiseerde speelgoedzaken, die toch altijd op zoek zijn naar origineel speelgoed dat niet verkrijgbaar is bij de grote speelgoedketens. Deze filosofie sluit goed aan bij onze denkwijze om kinderen speelgoed aan te bieden dat in positieve zin bijdraagt aan hun ontwikkeling. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verbetering van de conditie en de motoriek, maar ook aan het stimuleren van creativiteit en gebruik eigen fantasie?, aldus Debbie Spelt.

De tennisspelen van Swingball zijn het meest bekend. Alleen of met zijn tweeën sla je een tennisbal die vastzit aan een touw rond een paal. Allerlei spelregels zijn er op los te laten maar alleen al het oefenen van de tennisslag is leuk om te doen. Dit tennisspel is beschikbaar in diverse varianten. Zo is er de ?My First Swingball?. Deze versie is geheel afgestemd op kinderen vanaf drie jaar en bevat extra grote lichtgewicht rackets en een bal van schuim materiaal in plaats van een (harde) tennisbal. Ook is er een uitvoering onder de naam Super Swingball. Bij dit spel kun je de paal direct in de grond steken en wordt ieder grasveld geschikt voor een potje Swingball. Daarnaast zijn er nog versies waarvan de verpakking, de kunststof opbergbox, tevens dient als voet. Met deze versies kan dus overal gespeeld worden, ook op een betegelde binnenplaats.

Meer informatie over de beschikbare uitvoeringen en prijzen is te vinden op de website van Kakels ? Originele kinderproducten: www.kakels.nl

Publicatiedatum: 10 juni 2009

Reacties