Foto: press_2013//Etan-trampoline-speelgoed-buiten.jpg

Etan trampoline: speelgoed voor buiten

Trampoline Etan ideaal speelgoed voor kindergeluk

Etan trampoline: speelgoed voor buiten. Trampoline Etan ideaal speelgoed voor kindergeluk.Een gelukkig kind. Dat wil iedere ouder. Maar hoe bereik je dat? Met de nieuwste spelcomputer of een nieuwe Barbie? Nee. Uit onderzoek* blijkt dat een kind vooral gelukkig wordt van het doorbrengen van tijd met zijn ouders. Ook een goede gezondheid, fit zijn en het samen spelen met vriendjes zijn belangrijk voor een kind. Op zoek naar speelgoed dat aan deze randvoorwaarden voldoet? Denk eens aan een trampoline in de tuin!

Een trampoline doet een kind opleven. Het speeltoestel staat in de eigen tuin, waardoor ouders veel aandacht aan hun kind kunnen besteden. Daarnaast worden kinderen gestimuleerd om te bewegen, waardoor ze zich fit gaan voelen én kunnen ze op de trampoline volop met vriendjes of broertjes en zusjes spelen. Trampolines gelden dan ook niet alleen als leuk, maar ook nog als verantwoord buitenspeelgoed.

Etan
Dit geldt helemaal voor de trampolines van Etan, met vijfentwintig jaar ervaring dé specialist op het gebied van trampolines. Bij Etan staan kwaliteit, springcomfort en veiligheid voorop. Dit laatste is van groot belang omdat ouders nu eenmaal niet alles in de gaten kunnen houden. En net zo belangrijk is dat kinderen zelf kunnen spelen, zonder het idee te hebben dat er op ze wordt gelet.

Etan heeft een eigen superieure lijn ontwikkeld, die herkenbaar is aan het Etan Premium label. Alle trampolines zijn voorzien van een dik randkussen, dat het frame en de veren volledig bedekt. Een extra flap aan de binnenzijde zorgt ervoor dat kinderen nooit met hun voeten bij de krachtige veren van het Diamond System kunnen komen.

Een trampoline doet een kind opleven. Het speeltoestel staat in de eigen tuin, waardoor ouders veel aandacht aan hun kind kunnen besteden. Daarnaast worden kinderen gestimuleerd om te bewegen, waardoor ze zich fit gaan voelen én kunnen ze op de trampoline volop met vriendjes of broertjes en zusjes spelen. Trampolines gelden dan ook niet alleen als leuk, maar ook nog als verantwoord buitenspeelgoed.Voor vrijwel iedere tuin heeft Etan een geschikte trampoline. Zo is er al een ronde variant met een doorsnede van 1,80 meter. Maar wie zijn kleine tuin zo praktisch mogelijk wil inrichten, kan beter kiezen voor het rechthoekige springtoestel. Met een veiligheidsnet eromheen neemt deze in de hoek van de tuin slechts zo'n zes vierkante meter in beslag.

* Onderzoek door Unicef 2011

Advies verkoopprijs: ronde trampolines vanaf € 269,-.
Rechthoekige trampolines verkrijgbaar vanaf € 519,-

Kijk voor meer informatie op: www.etan-international.com

Publicatiedatum: 15 januari 2013

Reacties