Foto: /262246.jpeg

Een eigen huis, een plek onder de zon

Bear County komt met twee speelhuizen waar kinderen dol op zullen zijn. Een eigen huis om heerlijk buiten te spelen, te ravotten of te chillen. Wie wil dat nu niet!

Bear County komt met twee speelhuizen waar kinderen dol op zullen zijn. Een eigen huis om heerlijk buiten te spelen, te ravotten of te chillen. Wie wil dat nu niet!

Bear County heeft de speelhuizen voorzien van een leuk design en erop gelet dat de uitvoering zeer kindvriendelijk is. Voor elk wat wils. Kinderen worden verrast, maar u ook.

 

Nieuw in het Bear County speeltoestel assortiment is Rainbow Park van geïmpregneerd vuren op “hoog niveau” met een heerlijke glijbaan en Funny Park: het eigendom van peuters en kleuters in onbehandeld vuren hout.

Rainbow Park

Het nieuwe speelhuis Rainbow Park van Bear County doet denken aan een luxe boomhut. Kinderen vertoeven boven het speelveld waardoor het speeltoestel niet alleen een spannend kruip door / sluip door spel wordt, maar ook een ideale plek voor het bouwen van een tent. De speelhut zelf biedt volop ruimte en heeft een heuse veranda. Heerlijk koekeloeren door de ramen of vanaf de veranda een goed overzicht over de tuin houden.

Funny Park

Dit leuke speelhuis is het domein voor de kleinsten. Het lijkt net een tovenaarshuisje door de verrassende vormgeving. Alles is spannend en net even anders. Hoewel asymetrisch gebouwd is Funny Park van Bear County beresterk en berebetrouwbaar. Funny Park wordt extra leuk als de vormgeving benadrukt wordt door verf in vrolijke verschillende kleuren. Voor ouders is er geen excuus, want dit speelhuis past in iedere tuin, hoe klein ook. De wanden worden kant en klaar geleverd, omdat het complete elementen zijn. Daardoor is Funny Park heel eenvoudig op te bouwen.

Het merk Bear County biedt een scala aan speeltoestel mogelijkheden, met altijd een prachtig houten framewerk als basis. De speeltoestellen zijn een lust voor het oog en dè trekpleister voor kinderen. Voeg daarbij de keuze uit vele accessoires waardoor een speeltoestel/-huis zó spannend wordt ingericht dat uw kind zich er helemaal in, op en rondom thuis voelt. Klimmen, klauteren, glijden, turnen of schommelen. Kinderen vermaken zich wel, op een Bear County Speeltoestel.

Het kindvriendelijke en weldoordacht veilige assortiment van Bear County laat zich verdelen in 4 keuzemogelijkheden. Voor alle mogelijkheden en hun elementen gelden de hoge normen van Bear County: veilig, duurzaam, sterk en betrouwbaar.

1. Speelhuisjes
2. Schommels
3. Jungle Gym speeltoestellen
4. Zandbakken en een rekstok

Veiligheid

Alle speeltoestellen van Bear County en de speelhuizen Wistler park en Andy Park zijn « TÜV » gecertificeerd. Dit waarborgt de veiligheid. Tevens levert Bear County twee verschillende maten rubber tegels die net als gras een goede speelondergrond garanderen.

Reacties