Zuid Afrika Braai

13 jaar geleden begon Comfort Trade met het importeren van de Home Fires braai naar Europa.

Homefires Braai

13 jaar geleden begon Comfort Trade met het importeren van de Home Fires braai naar Europa. Inmiddels zijn er nogal wat aanpassingen gedaan, zoals de dubbele achterwand, het onderstel als houtopslag, de vele opties en verbeterde vorm van de braaiunit zodat deze niet vervormt. Let bij de aanschaf op het Home Fires keurmerk, dan weet u dat u een echte braai koopt!

Koken op hout

Beleef de sensatie van buiten koken en koken op hout met de unieke outdoor cooking-producten van Comfort Trade. Proef de echte pure smaak, ervaar de oerbeleving en de kunst van het spelen met de hitte van het vuur.

Onze Zuid-Afrikaanse braais en de Fontana buiten ovens zijn nu ook verkrijgbaar in onze nieuwe webshop. Weet u al welke oven of Home Fires braai het beste bij u past? Wij voorzien u van vakkundig advies en kunnen u alles vertellen over verschillende barbecue- en grilltechnieken. Bekijk het gehele assortiment Home Fires braais in onze webshop

De Zuid-Afrikaanse braai: dé combinatie van buitenkeuken en buitenhaard!

De braai vindt zijn oorsprong op het Afrikaanse continent en heeft inmiddels zijn weg gevonden in Europa. Comfort Trade is de Europese importeur die zich met dit unieke produkt op de Europese markt richt.

De Home Fires braai is een combinatie van keuken en openhaard en is leverbaar in diverse afmetingen en modellen voor zowel binnen als buiten ( bijvoorbeeld onder de veranda).

Grofweg onderscheiden we 2 braai modellen, namelijk een inbouwmodel en een vrijstaand model. Beide zijn leverbaar in 120m of in 80 cm breedte. Daarnaast is er als inbouwmodel ook nog het zogenoemde spitbraai model. Deze is te leveren in 150 cm breedte en is voorzien van een spit in de lengte. Hieraan kan met gemak een heel lam geroosterd worden.

Het basisprincipe is echter van alle braai modellen hetzelfde. Er wordt door middel van de kolenmaker een houtvuur in het midden van de braai gestookt. De kolenmaker zorgt voor een constante aanvoer van eigengemaakte kooltjes en voor een gezellig vuurtje tijdens het koken. Bent u klaar met koken dan kunt u met een haardrooster de braai als open haard gebruiken. Al onze modellen zijn voorzien van een meedraaiende weerhaan op de schoorsteen die inregenen voorkomt en een goede trek garandeert.

Verder zijn er voor de braai natuurlijk diverse opties beschikbaar zoals een draaiend spit, gietijzeren kookpot, broodoven, wokset en haardrooster. Door het plaatsen van de optionele zijtafels heeft u afzetruimte voor uw benodigdheden en creëert u tegelijkertijd de mogelijkheid voor houtopslag.

Kortom, de Afrikaanse braai garandeert gezelligheid, sfeer en genieten en zal zeker een blijvende indruk bij uw gasten achterlaten.