Profielfoto van Comfort Trade

Comfort Trade

Werkhorst 71, 7944 AS Meppel

Over ons

Comfort Trade heeft 3 top producten voor ‘Outdoor Cooking’ in het assortiment

Welkom bij Comfort Trade

Outdoor Cooking

Comfort Trade heeft 3 top producten voor ‘Outdoor Cooking’ in het assortiment: De Home Fires Braai uit Zuid Afrika, De Fontana buitenoven uit Italië, en de Grill Dome keramische barbecue uit Amerika. Deze selectie is het top segment op het gebied van buiten koken, ieder met een specifieke eigenschap en toepassing. Onze filosofie is dat de ultieme keuken in de basis beschikt over een grill, een smoker en een oven. De door ons geselecteerde producten bieden onafhankelijk deze mogelijkheden, maar blinken elk uit in één basis bereiding. Kies uw voorkeur of combineer, Cook in Style met deze alleskunners!

Over Comfort Trade

De oorsprong van Comfort Trade begon in 2001. Na een lange reis door Zuid-Afrika kwamen wij in aanraking met de Zuid-Afrikaanse braai en het familiebedrijf 'Home Fires', de marktleider op het gebied van braais en kachels in Zuid-Afrika. Wij waren zo enthousiast over het product en de professionele organisatie erachter dat we besloten met Home Fires in zee te gaan en de braai te gaan distribueren in Europa.

Met Comfort Trade hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd in de productie en het uiterlijk van de braais, zonder de oorspronkelijke werking van de braai aan te tasten. Het resultaat is een uniek kooktoestel, waar inmiddels menig chef zich op uitleeft!

Onze klantenkring kun je kort omschrijven als 'Bourgondisch, midden in het leven en levensgenieters'. Dat is precies wat we wilden bereiken en op de klantendagen van Comfort Trade voel je deze gezamelijke overeenkomsten in de lucht hangen!

In de loop der jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met de Fontana buitenoven uit Italië en de Grill Dome keramische grill uit Amerika. Hiermee bieden wij de top op het gebied van buiten koken: Grillen, roken of ‘low & slow’, hier vind u het juiste toestel.
Maar wij bieden meer. Goede producten in het top segment leveren betekent ook service en ondersteuning. Daar kunt u op rekenen bij Comfort Trade. Regelmatig demonstreren wij onze producten, en wij delen recepten en kennis. Als u wilt kunt u deel nemen aan workshops of een chef inhuren op locatie. Ons motto? ‘Cook in Style!’

Veel plezier op onze site en hopelijk tot snel!