Voor de échte BBQ-(st)er

De Grilla: unieke giftset voor de BBQ liefhebbers. De Grilla is gevuld met BBQ-essentials, onmisbaar voor de thuischefs en de professionele grillmasters.

16 Maart 2020

De Grilla bestaat uit drie Homey’s SVART messen: een koks-, brood- en universeel keukenmes. De messen danken hun naam aan het zwartgeblakerde effect dat is ontstaan door een speciale ijzeroxidebehandeling. Dit geeft ze een stoer uiterlijk. De messen zitten gewikkeld in een denim schort met lederen accenten. Verder zit er een heavy duty grillmat bij om op te grillen, zonder dat eten blijft plakken aan je rooster. Al deze BBQ tools zitten in een groot, matzwart blik. Ideaal voor het bewaren van voedsel- en droogwaren. Bovendien is het deksel te gebruiken als mal voor de perfecte hamburger.

Een moderne traditie

Het geven van messen is een eeuwenoude traditie. Een heel mooie traditie, maar tegenwoordig wel een beetje stoffig. Om deze reden denkt Homey’s enkel nog in concepten met de focus op kwalitatieve messen en beleving. En zo is de Grilla ontstaan, speciaal voor het naderende BBQ-seizoen.

Een gaaf cadeau voor slechts €49,95. De Grilla is onder andere verkrijgbaar op Bol.com, Sharpasaknife.eu, Fonq en de Bijenkorf.

Reacties