Originele Moederdagcadeaus

Nog geen Moederdagcadeau? Hier zijn twee leuke, originele cadeaus van Art Of Fire!

09 Mei 2019

Zondag 12 mei zetten we onze moeders weer in het zonnetje. Dit keer letterlijk, want met dit fantastische cadeau kun je heerlijk met het hele gezin buiten genieten van zelfgemaakte barbecue hapjes!

Wild Vuurpot

Gebruik de Wild op de Camping, op het strand, in het park of in de tuin. Met de speciale Enki Stove Grillplaat (optioneel) creëer je gemakkelijk een handige barbecue. De Wild is ook geschikt om op te koken, met een grote pan of wok. Samen met familie of vrienden gezellig buiten eten en daarna genieten van een mooi rookvrij vuurtje. De Wild brand op biomassa: droge takjes, houtsnippers of pelletkorrels.

Keramische pizza-oven

Deze Zuid-Afrikaanse keramische pizza-oven van African Flame is eenvoudig te bedienen. Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 350 graden uren behouden. Deze hoge temperatuur en de poreuze pizzaplaat is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza's. De oven is multifunctioneel, want hij kan ook als barbecue en rookoven dienen. De pizza oven is in drie kleuren verkrijgbaar: zwart, terracotta/bruin en mooi rood.

Kijk voor meer informatie op: www.artoffire.nl

Meer van Art of Fire
Reacties