Foto: /261121.jpeg

Ruim barbecueën op een kleine plek met de Outdoorchef Rover 570

Een must have in het moderne huishouden, stoer en robuust, deze Rover 570 misstaat eigenlijk nergens.

Een must have in het moderne huishouden, stoer en robuust, deze Rover 570 misstaat eigenlijk nergens.

Uitgevoerd in de kogelkleur zwart, onderscheidend van design, een grilloppervlakte van 54 cm en door het compacte onderstel passend op iedere plek in de tuin of op terras. Op het balkon, in de tuin of op het terras. Het unieke trechtersysteem brengt barbecueën op houtskool naar een perfect grillgemak niveau.

Scharnierend deksel

Deze blikvanger in modern barbecuedesign is van alle gemakken voorzien. Zoals de robuuste wielen en zwenkwiel waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Voor het tussentijds bijvullen van de houtskool, hoeft het rooster er niet afgehaald te worden. Het unieke trechtersysteem zorgt voor de juiste circulatie en nog meer hitte. Door het deksel, dat is voorzien van een scharnier, kan de barbecue eenvoudig geopend en gesloten worden. De luchttoevoer is traploos te regelen door de makkelijke handgrepen. Door het kleine onderrooster is met aanmaakblokjes de barbecue eenvoudig aan te maken. Uitdrogen van het vlees is onmogelijk door het waterbakje dat in het midden van het rooster is aangebracht. Tevens is de Rover uitgerust met 4 bestekhouders, een opklapbaar grillrooster van emaille, een handige grote asbak onderaan én een thermometer.

In het kort; de Rover 570 is een zeer complete en compacte barbecue.

Barbecueën op een Rover is:
• De meest gezonde manier van barbecueën (door het trechtersysteem geen vet- en rookvlammen)
• De meest veelzijdige manier van barbecueën (wokken, bakken, grillen, pizza’s maken)
• De meest gemakkelijke manier eenvoudig schoon te maken)

Dé BBQ man Harm-Jan Bloem (bekend van TV) is heel tevreden over Outdoorchef barbecues en werkt met al haar producten.

Uniek trechtersysteem: niet aanbranden – geen rook – veelzijdig gebruik

Outdoorchef heeft het unieke, gepatenteerde trechtersysteem ontwikkeld. De trechter zorgt ervoor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken. Doordat het vet in de trechters wordt opgevangen, wordt de barbecue alleen aan de binnenkant vuil en is hij daarom gemakkelijk binnen enkele minuten perfect schoon te maken.

De adviesprijs van de Rover 570 is € 269,--

Meer informatie: www.outdoorchef.nl.

Publicatiedatum: 11 februari 2011

Reacties