Geef kleur aan je barbecue


Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van barbecueën. Zo zijn bijvoorbeeld de technieken behoorlijk verbeterd. Eén ding is echter altijd hetzelfde gebleven: vrijwel alle barbecues zijn uitgevoerd in zwart.

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van barbecueën. Zo zijn bijvoorbeeld de technieken behoorlijk verbeterd. Eén ding is echter altijd hetzelfde gebleven: vrijwel alle barbecues zijn uitgevoerd in zwart.

Outdoorchef brengt daarin verandering met de Leon 570 Vanilla gasbarbecue. Zoals de naam al zegt, heeft deze een frisse vanillekleur. Bovendien bewijst de Leon 570 Vanilla dat een standaard zwarte kleur niet nodig is om vlekken of verkleuringen te verbergen. De vanillekleur blijft namelijk altijd behouden.

Vanillekleur die altijd behouden blijft

De Leon 570 Vanilla is uitgerust met de unieke trechtertechniek, die aanbranden en rookvorming voorkomt. Verder heeft hij een duurzaam gecoat onderstel met vier poten, waarvan er twee wielen hebben om de gasbarbecue makkelijk te kunnen verplaatsen. De scharnier op de deksel, de ‘one touch’-ontsteking, de temperatuurmeter en de bestekhouder maken deze ruimtebesparende barbecue helemaal compleet.

De Leon 570 Vanilla gasbarbecue – voor wie dat echt wil: ook verkrijgbaar in zwart – heeft een consumentenadviesprijs van € 429,00.

Uniek trechtersysteem: niet aanbranden – geen rook – veelzijdig gebruik

De gasbarbecues van Outdoorchef zijn voorzien van een uniek, gepatenteerd trechtersysteem. De trechter zorgt ervoor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken. Doordat het vet in de trechters wordt opgevangen, wordt de barbecue alleen aan de binnenkant vuil en is hij daarom gemakkelijk binnen enkele minuten perfect schoon te maken.

Meer informatie: www.outdoorchef.nl

Publicatiedatum: 31 maart 2010

AANBEVOLEN

BBQ kopen? Hier vind je een aantal handige bbq tips

Ben je bezig met kopen van een barbecue en weet je niet precies waar nou de vers...

Pizzaoven Amalfi AD70

Een houtgestookte pizza oven van Amalfi Woodfired Pizzaovens is een investering ...

Pizza oven kopen? In dit artikel komen de mooiste pizza ovens naar voren.

Ben jij op zoek naar een pizza oven voor in de tuin of op het terras of balkon? ...

Tuintrend 1: de Culinaire Kooktuin

Vanaf deze week vind je bij ons de allernieuwste tuintrends. Dus de fijnste tuin...

Exclusieve STEEL Barbecues

De krachtige en duurzame barbecues van STEEL

Voorjaarstuin

Vier seizoenen kleur in je tuin. Een tuin die past bij jouw wensen en woonsitua...

Advertentie