Foto: 2015/gacoli-buitenkamer-2015-buitenverlichting.jpg

Buitenkamer anno 2015

Van loungehoek, buitenkeuken tot romantisch bistrosetje. Geniet ook ’s avonds van deze extra ruimte met de prachtige snoerloze buitenlampen van Gacoli.

Lekker luxe loungen

Maak je loungehoek compleet met een staande schemerlamp. Of je nu meer van bohemian stijl houdt met hangmat, of jetset stijl met tuinbed: zwoele avonden worden extra sfeervol met de Monroe No. 3 (€ 189,95)
Roots No. 4 (€ 329,95). Deze staande schemerlamp heeft een teakhouten wijntafeltje: ¡salud!

Onder de parasol

De Docklight No. 1 (€ 189,95) is een stoere tafellamp met nautische uitstraling. Perfect voor wat extra licht op de tuintafel, maar ook mooi op een zuil of tuinmuur. De Powerblocks No. 1 (€ 119,95) kun je onder de parasol bevestigen voor extra verlichting in de zithoek.

Let’s go outside!

Hangop

Lang natafelen in de buitenkeuken? Een overkapping zorgt voor beschutting en extra warmte. Maak het nog gezelliger door twee hanglampen voor buiten boven de tuintafel te hangen, zoals de Roots No. 1 (€ 169,-) of Monroe No. 1 (€ 139,95).

Terras- of balkonkamer

Bestaat jouw “buitenkamer” uit een balkon of dakterras met bistrosetje? De Gacoli Checkmate No. 1 (€ 49,95) is met zijn 23 cm de kleinste (tuin)tafellamp van Gacoli. Een ideaal formaat voor op de camping, als leeslampje of als sfeermaker op de tuintafel.

LED there be (day)light

Alle buitenlampen van Gacoli zijn voorzien van een Energy Management Unit (EMU) die daglicht opvangt en omzet in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon doet dus al het werk: gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu. De solide tuinverlichting is hierdoor bovendien snoerloos en verplaatsbaar. Je hoeft dus niet de hele tuin om te spitten om bedrading aan te leggen. Door het grote assortiment is er voor elke buitenkamer en smaak wel een geschikte Gacoli tuinlamp te vinden. Bezoek voor een uitgebreid overzicht van alle modellen en prijzen de website: www.gacoli.nl.

Publicatiedatum: 30 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties