Tuintrend 2022: de Buitenkamer

Door Corona is het creëren van een buitenkamer populairder dan ooit, ook in 2022 zien we deze trend veel. Doe inspiratie op voor jouw buitenkamer!

De woonkamer is een van de plekken waar je komt om te ontspannen, om alle hectiek van de dag los te laten. Maar hoe heerlijk is het om dat te doen in de buitenlucht?! Daar draait het om bij de ‘Woonkamer’ tuin. Een tuin met terras wat weinig onderhoud vergt en een lounge plek. Gooi daar een buitenkeuken en overkapping in de mix en je hebt alle ingrediënten voor ontspanning en gezelligheid, ook als het weer wat minder is. Een plek waar je heerlijk een hapje kunt eten en van het weer kan genieten, voorzien van alle gemakken.

Om maximaal te genieten van jouw tuin, kies je voor materialen die weinig onderhoud vergen. Daarvoor bieden keramische tuintegels de perfecte uitkomst; deze zijn onderhoudsarm, kras- en slijtvast en zijn te verkrijgen in talloze designs. Ons keramiek-op-beton concept GeoCeramica® heeft nog meer bijkomende voordelen, zoals eenvoudigere plaatsing en daardoor ook minder verwerkingskosten. Minimaal onderhoud is maximaal genieten!

Doe inspiratie op met deze voorbeeldtuinen van MBI.