Snel te leggen buitentegels van MBI De Steenmeesters

GeoCeramica® is een revolutionaire buitentegel met een toplaag van keramiek

GeoCeramica® heeft hoogwaardige keramische toplaag

Het beste van twee werelden. De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

GeoCeramica® is een revolutionaire buitentegel met een toplaag van keramiek. De toplaag is onlosmakelijk verbonden met een betonnen onderlaag. De tegels binnen dit assortiment komen het meeste voor in 4cm dik voor terras, maar zijn ook beschikbaar in 6cm dik voor de oprit of 8cm voor toepassing in de openbare ruimte.

Keuze uit meer dan 200 designs
GeoCeramica® omvat vele series keramiek met meer dan 200 verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een plankformaat in 120x30cm voor een natuurlijk terras met houtlook. Of ga voor een leisteen, quartz- of granietlook voor een levende tuin. Nauwelijks te onderscheiden van natuursteen tegels, met alle praktische voordelen van keramiek. Met GeoCeramica® heb je een zorgeloos terras.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar uw dichtstbijzijnde dealer en/of bezoek onze website voor meer inspiratie.