Barbecook barbecue Major Chili


Het wordt een hete zomer! De Belgische barbecuespecialist Barbecook introduceert de Major Chili.

Met deze pittige, vuurrode barbecue begint een passievol feestje extra snel. Ook nieuw: een set accessoires in dezelfde kleur. Laat de zomer maar beginnen!

Vurig

De Major Chili heeft een krachtig en constant vuur dat je eenvoudig onder controle houdt door de regelbare luchttoevoer en een in hoogte verstelbaar rooster. Je kunt extra snel (na ongeveer 15 minuten) gaan grillen door het QuickStart-systeem. Dankzij dit unieke aanmaaksysteem heb je bovendien geen (chemische) aanmaakblokjes meer nodig. Het vuur van de barbecue is zeer eenvoudig te reguleren met de knop aan de buis. Staat de barbecue 'open' dan wordt het vuur krachtiger, door te sluiten wordt het vuur getemperd. Na gebruik is de barbecue eenvoudig schoon te maken.

Barbecook barbecue Major Chili.

Heet

Barbecook introduceert bij de Major Chili ook kookgerei (spatel, vork en tang) in dezelfde vuurrode kleur. Voor het bereiden van een hele kip, pizza of toast gebruik je de Dome. Dat is een warmtereflecterende kap die je eenvoudig op de houtskoolbarbecue bevestigt. Kip gaart rondom en de kaas op je pizza smelt. De hittereflector zorgt voor gelijkmatige garing en in tegenstelling tot een gewoon deksel, houd je dankzij de half open Dome zicht op de vorderingen van de gerechten.

Barbecook accessoires voor de Major Chili barbecue.

Tip: wanneer je de ‘voet’ van de Major Chili vult met water staat deze extra stabiel en worden houtskool en as direct gedoofd mocht de barbecue onverhoopt omvallen.

Verkoopinformatie

De Major Chili (voor 10 personen) is verkrijgbaar voor € 169,- de bijpassende set accessoires (spatel, vork en tang) kost € 29,95. De Dome is verkrijgbaar vanaf € 36,95. Behalve de nieuwe Major Chili zijn er ook houtskoolbarbecues in de kleuren oranje, blauw en groen.

Meer informatie: www.barbecook.com

Publicatiedatum: 4 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Pizzaoven Amalfi AD70

Een houtgestookte pizza oven van Amalfi Woodfired Pizzaovens is een investering ...

Voorjaarstuin

Vier seizoenen kleur in je tuin. Een tuin die past bij jouw wensen en woonsitua...

BBQ kopen? Hier vind je een aantal handige bbq tips

Ben je bezig met kopen van een barbecue en weet je niet precies waar nou de vers...

Exclusieve STEEL Barbecues

De krachtige en duurzame barbecues van STEEL

Pizza oven kopen? In dit artikel komen de mooiste pizza ovens naar voren.

Ben jij op zoek naar een pizza oven voor in de tuin of op het terras of balkon? ...

Tuintrend 1: de Culinaire Kooktuin

Vanaf deze week vind je bij ons de allernieuwste tuintrends. Dus de fijnste tuin...

Advertentie