string(1) "p"
Profielfoto van Van Rossum kachels
Van Rossum kachels
Waterstraat 7F, 6658 AA Beneden-Leeuwen
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Morso Forno Oven Terra

De Morso Forno Terra buitenoven is geschikt voor iedereen die van goed eten houdt. Bak in slechts enkele minuten knapperige pizza's of perfecte broodjes

Morso Forno Terra buitenoven actiepakket

Met deze exclusieve Forno Oven van Morso beleeft u heerlijke zomeravonden met de warmte van open vuur in authentieke Italiaanse sferen. In de oven bereidt u in slechts enkele minuten knapperige, krokante pizza`s of perfect gebakken brood, vlees of groenten. Daarnaast is deze pizza oven ook te gebruiken als open tuinhaard, heerlijk comfortabel voor lange zomeravonden en verspreidt hij een heerlijke warmte op uw terras. Met de Tuscan Grill kunt u de oven gebruiken als BBQ en bakt u ook nog eens de lekkerste steaks en groentenop de gril. De asschuiver gebruikt u om het vuur te verplaatsen en met de ingebouwde blaaspijp wakkert u het vuur goed aan.

Afzonderlijk is ook een RVS deur verkrijgbaar. Gemonteeerd op de Morso Forno kunt u er ook traag op koken, bakken en zelf roken. Daarnaast zijn er diverse accessoires afzonderlijk verkrijgbaar. oa. pizzaspatel, houttang, rvs deur, afdekhoes, morso handschoen etc.

Uiteraard kunt u de Morso Forno Oven ook geheel naar eigen keuze samensstellen.