Foto: 2021/trunqy-bbq-artola-1.jpg

Laat het vuur in je oplaaien

Wij mensen zijn altijd gefascineerd geweest door vuur. Vuur heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in ons leven.

Zelfs vandaag de dag voelen mensen in de moderne samenleving de wens om zich terug te trekken in hun achtertuin, waar ze een maaltijd kunnen bereiden en het rustig aan kunnen doen.

Design vuurschaal en BBQ in één

Wie van robuuste materialen houdt, moet de Trunq van Artola hebben. Het is een stoere vuurschaal in de vorm van een uitgeholde boomstam, die je voor haardvuur kunt gebruiken, maar je kunt ook de hete kolen onder de bijgeleverde grill leggen en zo een heerlijke maaltijd bereiden. Of allebei tegelijk!

De met een designprijs bekroonde Trunq is een meter lang en gemaakt van cortenstaal. Hij is zeer stevig en stabiel door het minimalistische ontwerp en het duurzame materiaal. Hij is eenvoudig schoon te houden. Je kunt hem gewoon in je achtertuin laten staan en voor gebruik schoonvegen.

Trunqy

Voor wie de Trunq altijd en overal wil kunnen gebruiken is er de handige draagbare versie: de Trunqy. Dus of je nu gaat kamperen of wilt luieren in het park of op je balkon, de Trunqy maakt barbecueën en socializen in de buitenlucht heel eenvoudig.

Deze tafelbarbecue heeft dezelfde vorm als zijn grote broer, maar heeft als voordeel dat je de voet ook als deksel kunt gebruiken, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Daarnaast kun je hem op gas aansluiten. Ideaal als je op een plek komt waar geen open vuur toegestaan is.

De Trunq en de Trunqy zijn verkrijgbaar bij de betere outdoor specialisten vanaf € 145,-

Reacties